Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce companii vor putea primi bani gratis de la stat. Virgil Popescu: Suntem pregatiti sa acordam miliardul de euro

Adevărul Adevărul,
Ce companii vor putea primi bani gratis de la stat. Virgil Popescu: Suntem pregatiti sa acordam miliardul de euro

Ministerul Economiei a publicat detaliile privind cele trei scheme de finantare pentru microintreprinderi, firme mici si mijlocii IMM) si PFA, care fac parte din planul de relansare economica. Ministrul Virgil Popescu a transmis ca Guvernul este pregatit sa acorde miliardul de euro. continuă pe Adevărul

MARCEL VELA : Toti dealerii, inclusiv producatorii, vor putea inmatricula autovehiculele noi printr-un document

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, ca toti dealerii de autoturisme, inclusiv producatorii, vor putea inmatricula direct autovehiculele noilor proprietari printr-un simplu document, conform Agerpres.

Dealerii auto si producatorii vor putea inmatricula direct masinile noilor proprietari. Singurul document de care au nevoie

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, ca toti dealerii de autoturisme, inclusiv producatorii, vor putea inmatricula direct autovehiculele noilor proprietari printr-un simplu document.

Un nou pasaj rutier va fi inaugurat in Bucuresti. Cand vor putea circula soferii

Bucurestenii vor putea circula, incepand de sambata, pe pasajul Nicolae Grigorescu din sudul Capitalei, care va fi inaugurat cu o intarziere de opt ani.

MEEMA: Retailerii vor putea beneficia de fonduri de 160 milioane lei pentru achitarea chiriilor

Retailerii vor putea accesa fonduri de 160 de milioane de lei pentru finantarea chiriilor pentru perioada in care activitatea le-a fost afectata pe perioada starii de urgenta sau de alerta, conform Agerpres.

Bucurestenii ar putea primi bani pentru a-si plati consumatia la bar: care-i suma si cine beneficiaza

Consiliul General al Muncipiului Bucuresti va avea pe masa proiect de hotarare prin care bucurestenii primesc bani pentru a-si plati consumatia la baruri si restaurante. CGMB a venit cu un.

Ce spune Alexandru Rafila despre zvonul ca unele familii ar primi bani pentru a spune ca cei apropiati au murit de COVID-19

In ultima vreme, in spatiul public au circulat zvonuri legate de faptul ca bilantul cazurilor de coronavirus nu este cel real sau ca familiile unor persoane care au murit ar fi primit bani pentru a accepta ca pe certificatul de deces sa scrie ca decesul a fost provocat de infectia cu coronavirus.

Bucurestenii ar putea primi tichete gratuite la restaurant. Masura, pentru sustinerea sectorului Horeca

Fiecare bucurestean de peste 14 ani ar putea beneficia de un tichet in valoare de 50 RON pe care il va putea folosi in orice restaurant sau cafenea de pe raza Capitalei, potrivit unui proiect de hotarare CGMB initiat de liderul consilierilor generali ALDE, Tudor Tim Ionescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )