Libnet.ro
UNICEF

12:15

Se dau bani pentru romani! Cine poate primi 15.000 de euro nerambursabili

Antena3 Antena3,
Se dau bani pentru romani! Cine poate primi 15.000 de euro nerambursabili

Programul Casa Eficienta Energeticaloca o finantare nerambursabila de 15. 000 euro pentru persoanele care vor sa-si eficientizeze energetic locuinta. continuă pe Antena3

Se dau bani in plus pentru profesori. Legea intra in Senat. Cat vor primi

Veste extraordinara pentru dascalii din Romania! Marcel Ciolacu a anuntat ca se vor da bani in plus pentru profesori. Suma este considerabila! Anunt important! Se dau bani in plus pentru profesori Marcel Ciolacu a facut un anunt de zile mari pentru toti profesorii din Romania, in plina pandemie de coronavirus. Liderul PSD a declarat ca .

Se dau bani de la stat: cine primeste 2.000 de euro si pana cand se depune cererea

Statul imparte din nou bani pentru a limita efectele negative ale pandemiei. De data asta, a pregatit cate 2. 000 de euro, iar banii se pot obtine doar dupa depunerea unei cereri de finantare.

Pensii 2020. Cine poate iesi mai devreme la pensie: lista a fost schimbata

O lege actualizata le va permite romanilor care au locuit 30 de ani in zone cu poluare masiva sa iasa mai devreme cu doi ani la pensie, fara penalizari. Lista localitatilor vizate a fost extinsa. Mai devreme la pensie, in orasele poluate. Lista a fost schimbata Klaus Iohannis a promulgat pe 10 septembrie legea potrivit .

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

Stare de alerta pentru romani de luni, in toata tara. Nelu Tataru a stabilit regulile

Noul an scolar incepe, iar autoritatile se asteapta la o explozie de cazuri noi, in plina stare de alerta, drept pentru care au fost stabilite noi reguli, valabile de luni si transmise de ministrul Nelu Tataru. Stare de alerta de luni. Ministrul Nelu Tataru: Anul scolar 2020-2021 incepe cu daca si cu parca, spun elevii .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3553 seconds )