Libnet.ro
UNICEF

13:30

Granturi de 1 miliard de euro, in Monitorul Oficial. Ce sume si ce criterii sunt (Adrian Benta)

Hotnews Hotnews,
 Granturi de 1 miliard de euro, in Monitorul Oficial. Ce sume si ce criterii sunt (Adrian Benta)

In Monitorul Oficial din 6 august a fost publicata o Ordonanta de urgenta prin care se acorda sprijin financiar in valoare de 1 miliard de euro din fonduri externe nerambursabile. Aceste fonduri externe nerambursabile vor fi folosite sub trei forme de finantare, potrivit consultantului fiscal Adrian Benta. continuă pe Hotnews

Ordonanta cu ajutoarele de stat de 1 miliard Euro pentru PFA si IMM, in Monitorul Oficial. Punctajul la granturile de 200.000 Euro pentru firme

Guvernul a publicat joi in Monitorul Oficial ordonanta de urgenta prin care se vor acorda ajutoare din fonduri europene in valoare totala de 1 miliard de euro persoanelor fizice autorizate, microintreprinderilor si firmelor mici si mijlocii, pentru iesirea din criza coronavirus COVID-19. Ordonanta de ugenta 1302020 cuprinde si anexele cu codurile CAEN eligibile pentru fiecare categorie de sprijin, precum si punctajul pentru proiectele prin care se vor acorda granturile destinate IMM-urilor, de pana la 200. 000 de euro pentru investitii.

Ordonanta privind granturile acordate IMM-urilor, publicata in Monitorul Oficial

Guvernul a publicat, astazi, in Monitorul Oficial, ordonanta de urgenta 1302020 privind sprijinul financiar acordat din fonduri europene nerambursabile, aferente Programului Operational Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de Covid-19.

Programul Noua Casa a fost lansat: Legea a fost publicata in Monitorul Oficial

Programul Noua Casa a fost publicat in Monitorul Oficial. Fostul program Prima casa, transformat apoi in O familie, o casa si devenit acum Noua casa, va avea doua plafoane: de 70. 000 si.

Programul Noua casa a fost publicat in Monitorul Oficial

Programul O familie, o casa, fosta Prima casa, s-a transformat in Noua casa apoi a fost publicat miercuri in Monitorul Oficial.

Locuitorii oraselor poluate ies la pensie mai devreme. Hotararea a fost publicata in Monitorul Oficial

Lista oraselor in care locuitorii se pot pensiona mai devreme, fara a fi penalizati, a fost extinsa. Potrivit unei hotarari publicate in Monitorul Oficial, cetatenii din 27 de localitati pot beneficia de.

Guvernul aloca un miliard de euro pentru persoane fizice autorizate, microintreprinderi si IMM-uri

Ministerul Economiei a anuntat joi ca a fost publicata in Monitorul Oficial Orodnanta 130, prin care se vor acorda ajutoare din fonduri europene in valoare totala de 1 miliard de euro persoanelor fizice autorizate, microintreprinderilor si firmelor mici si mijlocii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )