Libnet.ro
UNICEF

22:17

Legea privind rectificarea bugetara, care ar majora pensiile cu 40%, a fost atacata de Guvern la Curtea Constitutionala

Hotnews Hotnews,
 Legea privind rectificarea bugetara, care ar majora pensiile cu 40%, a fost atacata de Guvern la Curtea Constitutionala

Guvernul a depus marti la Curtea Constitutionala o sesizare asupra Legii pentru OUG 1352020 cu privire la rectificarea bugetului de stat si inca o sesizare asupra Legii pentru aprobarea OUG 1362020 pentru rectificarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020. Guvernul spune ca parlamentarii nu au identificat sursele clare de finantare a majorarilor propuse, necesare pentru a acoperi cheltuielile urmarite si care sa reflecte principiul echilibrului bugetar, potrivit dispozitiilor constitutionale. continuă pe Hotnews

Guvernul a sesizat CCR privind rectificarea bugetara adoptata de Parlament care prevede cresterea pensiilor cu 40%

Guvernul a sesizat marti Curtea Constitutionala privind proiectele de rectificare bugetara adoptate de Parlament in forma amendata de PSD care include majorarea pensiilor cu 40%, potrivit unui anunt de presa. Executivul argumenteaza ca Legislativul a ignorat exigentele de previzibilitate ale legii si perspectivele evolutiei situatiei bugetului consolidat si a economiei generale, cu consecinta afectarii principiului securitatii juridice.

Guvernul va ataca astazi la CC modificarile aduse de catre Parlament la rectificarea bugetara

Guvernul va depune marti la Curtea Constitutionala CCR) o sesizare impotriva legii de aprobare a rectificarii bugetare, prin care, la initiativa PSD, Parlamentul a statuat ca pensiile sa se majorze cu 40% de la 1 septembrie 2020 si ca salariile profesorilor sa creasca si ele din acest an, au declarat surse guvernamentale, scrie g4media.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )