Libnet.ro
UNICEF

05:30

TRAGEDIE: Un student a murit la strand in urma unui concurs stupid! (FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIE: Un student a murit la strand in urma unui concurs stupid! (FOTO)

Tragedie la Iasi unde un tanar a murit inecat la strand, dupa un concurs stupid. Baiatul a concurat cu alti amici pentru a vedea cine isi tine mai mult respiratia sub apa. A castigat concursul, dar si-a. continuă pe B1

Doctorii i-au spus ca tatal ei, in varsta de 32 de ani, a murit in urma unui infarct. Nu a vrut sa accepte sub nicio forma acest lucru. Acum, dupa noua ani, a aflat cumplitul adevar

Jessica Porter avea doar 11 ani cand dragul ei tata, Allan, s-a stins din viata. Barbatul avea doar 32 de ani, iar medicii de la spitalul unde a fost tratat au insistat ca a murit din cauza unui stop.

Ucraina: sase morti in urma unui incendiu intr-un spital psihiatric

Sase persoane au murit luni seara in urma unui incendiu care a izbucnit intr-un spital psihiatric pentru fosti combatanti din al Doilea Razboi Mondial si din Afganistan, in Odesa, sudul Ucrainei, au anuntat marti autoritatile, citate de AFP.

A murit din cauza unui JOC SEXUAL: Incredibil ce au putut sa faca... (FOTO)

Au cautat placerea extrema si au dat de moarte. BOMBA MONDENA! CARMEN SERBAN A MURIT! TOATA ROMANIA E iN STARE DE SOC Paloma Williams, 24 de ani, a murit dupa ce a fost impuscata de iubitul.

Fotografiile persoanelor din baza de date a autoritatilor de frontiera americane au fost furate in urma unui atac cibernetic

Politia de frontiera din SUA CBP - Customs and Border Protection) a anuntat luni ca baza de date a agentiei, care continea fotografii si numere de inmatriculare auto ale cetatenilor, colectate de autoritati, a fost sparta, urmare a unui atac cibernetic, scrie Business Insider.

Un motociclist a ajuns la spital in urma unui accident bizar: Din padure a iesit un cerb care a lovit lateral vehiculul

Accidentul s-a produs duminica, pe Transrarau. Motocicleta unui tanar de 19 ani, care se deplasa pe directia Chiril Pojorata, a fost lovita lateral de un cerb care a iesit din padure. Motociclistul s-a dezechilibrat si a cazut, fiind transportat la spital.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )