Libnet.ro
UNICEF

17:45

Banca Centrala Europeana si-a inchis unul dintre site-uri in urma unui atac cibernetic

Hotnews Hotnews,
 Banca Centrala Europeana si-a inchis unul dintre site-uri in urma unui atac cibernetic

Banca Centrala Europeana BCE) si-a inchis unul dintre site-uri, dupa ce acesta a fost vizat intr-un atac cibernetic, se arata intr-un comunicat publicat joi de institutie, relateaza Mediafax citansd site-ul Politico. eu. Site-ul vizat este cel care se ocupa de Dictionarul privind raportarea integrata BIRD). continuă pe Hotnews

Banca Centrala Europeana (BCE) si-a inchis unul dintre site-uri, din cauza unui atac cibernetic

Banca Centrala Europeana BCE) a dat publicitatii un comunicat, joi, 15 august, ca entitati neautorizate au incalcat masurile de securitate care protejeaza site-ul Banks Integrated Reporting Dictionary BIRD), care este gazduit de un furnizor extern.

Mutare neasteptata la PRO TV. Unul dintre cei mai vechi oameni ai postului paraseste televiziunea

Pro TV face o mutare neasteptata. Unul dintre cei mai vechi oameni ai postului paraseste televiziunea. Este vorba despre Felix Draghici, unul dintre oamenii de baza ai departamentului de Sport. Recent, Pro TV s-a despartit de un alt om de baza din departamentul de Sport, Costi Mocanu. Felix Draghici pleaca de la Pro TV Felix .

Paginademedia.ro: Unul dintre veteranii Pro TV, Felix Draghici, paraseste televiziunea

Unul dintre veteranii Pro TV, Felix Draghici, unul dintre oamenii de baza de la departamentul Sport si nu numai, paraseste postul de televiziune incepand din luna septembrie, relateaza Paginademedia. ro.

Unul dintre consilierii premierului Dancila, angajat al unei asociatii anchetate pentru delapidarea a 700.000 de euro. Angajatorul sau, suspectat ca ar fi furat banii agricultorilor

Radu Antohe, unul dintre consilierii premierului Dancila, numit recent consilier de stat in Cancelaria Prim-ministrului, si-a trecut in CV ca a fost angajat al unei asociatii de fermieri, care a fost cercetata i.

Utile: Cariile dentare la copii: ce recomanda dentistul; Simptomele pe care multe femei le ignora. Pot anunta unul dintre cele mai periculoase tipuri de cancer

Simptomele pe care multe femei le ignora. Pot anunta unul dintre cele mai periculoase tipuri de cancer. Romania ocupa prima pozitie in randul tarilor europene la incidenta cancerului de col uterin. Depresia intre exces de emotii si o tiroida dereglata. Este bine recunoscut azi faptul ca disfunctiile tiroidiene afecteaza semnificativ statusul mental.

Cum a ajuns Adormirea Maicii Domnului unul dintre marile Praznice ale crestinilor

Adormirea Maicii Domnului, ziua cand cele mai multe dintre Mariile, Marioarele, dar si MarianiiMarinii aleg sa-si sarbatoreasca onomastica, este unul dintre Praznicele imparatesti - cele mai importante evenimente in calendarul ortodox. Ziua de 15 august a fost desemnata de crestini sa marcheze momentul cand Maica Domnului, adormita, a fost luata la cer, in imparatia lui Hristos.

Unul dintre cei cinci raniti in accidentul de la Bradu a fost operat, restul externati

Unul dintre cei cinci raniti in urma accidentului rutier produs marti dimineata, pe DN 1, la Bradu, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )