Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele mai puternice tari din lume. China urca pe locul al doilea, Marea Britanie coboara o pozitie, Romnia ramne pe locul 18 n Europa

Hotnews Hotnews,
 Cele mai puternice tari din lume. China urca pe locul al doilea, Marea Britanie coboara o pozitie, Romnia ramne pe locul 18 n Europa

Ce face o tara sa fie puternica: arsenalul de arme pe care il detine, puterea economiei, gradul de inovare tehnica. ? Niciuna in mod singular, ci cate putin din fiecare, sustin spaniolii de la Elcano Royal Institute, care calculeaza un indice agregat care masoara mai multi parametri- puterea economica, cea militara si soft presence, care cuprinde dezvoltarea culturala, turistica, sportiva si stiintifica. Potrivit raportului pe 2018, Statele Unite continua sa conduca topul celor mai puternice tari din lume, dar locul al doilea a fost furat britanicilor de catre China. Romania ocupa locul 49 mondial si 18 in Europa, arata datele Raportului. continuă pe Hotnews

15 August Sfanta Maria Mare. Cele mai puternice superstitii din popor

Una dintre cele mai mari sarbatori crestine din an, Sfanta Maria, Adormirea Maicii Domnului, cunoscuta popular ca Sfanta Maria Mare,este praznuita in fiecare an la data de 15 august. Popular, Adormirea.

Top 100 cele mai mari companii din lume! Lista GIGANTILOR economici care varsa bani in ROMANIA

Din cele mai mari 100 de companii la nivel mondial, mai putin de jumatate desfasoara operatiuni in Romania. Mai exact, este vorba despre 47 de entitati dintre care doar cinci au afaceri de cel putin un.

Cele mai periculoase locuri din lume, pe care este bine sa le eviti in aceasta perioada

Cu siguranta ca nimeni nu isi planifica o vancata in tari precum Coreea de Nord sau Irak, dar exista multe tari care sunt in topul preferintelor multor turisti si in care calatoria poate deveni periculoasa.

Care sunt cele mai bune orase din lume, din punct de vedere al calitatii vietii

Topul celor mai bune orase de locuit din punct de vedere al calitatii vietii, realizat de The Economist Intelligence Unit, plaseaza Viena pe primul loc in 2018, surclasand Melbourne pentru prima data in ultimele sapte editii.

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera bani tinerilor pentru fertilizare in vitro

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera ajutor financiar cuplurilor de tineri care nu pot avea copii, dar si femeilor gravide. Banii vor fi alocati pentru tratamentul de fertilizare in vitro, respectiv pentru analize specifice perioadei de sarcina.

Fotomodelele cel mai bine platite din lume. Cum a ajuns sora vedetei Kim Kardashian cel mai bogat manechin

Cam cati bani iti aduce faptul ca areti bine si ca ai grija de corpul si tenul tau? Ei bine, daca transformi asta intr-o cariera poti sa ajungi sa faci milioane de dolari. Fotomodelul de pe locul 10 din topul celor mai bine platite manechine din lume are o avere estimata la 5,5 milioane de dolari. Averea locului I este de 4 ori mai mare.

Cea mai bogata tara din lume sare in ajutorul Turciei. Lira se apreciaza masiv

Qatar a promis miercuri ca va investi 15 miliarde de dolari in economia turca, oferind un nou sprjin pentru redresarea lirei, dupa ce Banca Turciei a restrans lichiditatile si a limitat vanzarile monedei,.

Este cea mai hot bunica din lume. Nu o sa-i ghicesti niciodata varsta

Este un fotomodel de succes cu zeci de mii de admiratori pe internet si nu numai ca arata extraordinar pentru varsta sa, femeia este chiar bunica. Gina Stewart are 47 de ani si mama a patru copii, iar la 46 de .

Autobuz decapotabil pentru turistii care viziteaza unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. Cat costa biletul

Decapotabil si fara geamuri laterale, un autobuz turistic ii va purta pe vizitatorii unui oras din Romania pe la cele mai importante obiective pentru a le oferi ocazia sa vada cat mai bine imprejurimile.

Faze tari: Mesaje de Sf Maria. Cele mai frumose, originale, inspirate si amuzante mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfnta Maria;Michael Caine ncearca sa explice finalul ciudat din Inception;Cea mai scumpa supa din lume costa 2.014 $

Ai da 565$ pe blugii cu doua funduri? Obrazul subtire cu cheltuiala se tine! Compania de moda R13 a lansat colectia de vara pentru femei. Blugii cu doua perechi de funduri se vand cu 565 de dolari si, culmea, au un succes de rasunet in randul tinerelor. Sarpe boa, descoperit sub capota unei masini. Cum a fost indepartat. Un sarpe boa, lung de un metru, si-a gasit adapost sub capota unei masini, in Statele Unite. Somnul linistit i-a fost intrerupt insa de proprietar, caruia ii place sa-si inspecteze autoturismul in detaliu, la final de saptamana.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )