Libnet.ro
UNICEF

14:30

Lege: TVA redusa la 5% pentru mai multe tipuri de afaceri n turism si agrement

Hotnews Hotnews,
 Lege: TVA redusa la 5% pentru mai multe tipuri de afaceri n turism si agrement

Lista tipurilor de afaceri turistice la care se aplica TVA redusa la 5% se extinde cu anumite domenii de activitate, potrvit unei legi adoptate miercuri de Parlament si trimise la promulgare. continuă pe Hotnews

ANM, avertizare periculoasa! Cod galben in mai multe judete

Centrul Infotrafic anunta ca circulatia rutiera pe drumurile din Buzau, Braila, Constanta si Galati se desfasoara cu dificultate din cauza cetii, vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri. Cinci.

Neagu, verdict devastator: Europeanul s-a incheiat pentru Cristina, care va sta mai multe luni departe de handbal

Seara de cosmar pentru Romania! Mai intai, a venit infrangerea cu Ungaria, iar apoi vestea ca vedeta tricolorelor nu va mai juca handbal o lunga perioada de timp.

Lucrari la retea. Se opreste distributia gazelor naturale in mai multe zone

Distrigaz Sud Retele efectueaza lucrari programate la reteaua de distributie a gazelor naturale pentru cresterea gradului de siguranta si continuitate in alimentarea cu gaze naturale.

Scandalul maionezei. Mai multe functionare din Georgia au aparut in reclama unui produs rusesc, crezand ca e din Ucraina

Un scandal legat de o campanie publicitara pentru maioneza, in care apar angajatele serviciilor de presa ale unor institutii de stat, s-a declansat in Georgia. Produsul la care acestea au facut reclama s-a adeverit a fi rusesc si nu din Ucraina, asa cum ar fi crezut protagonistele.

ştiri din Economie

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )