Libnet.ro
UNICEF

21:45

Finantele au pus joi dupa amiaza n dezbatere publica proiectul de modificare a Normelor metodologice ale Codului Fiscal

Hotnews Hotnews,
 Finantele au pus joi dupa amiaza n dezbatere publica proiectul de modificare a Normelor metodologice ale Codului Fiscal

Ministerul Finantelor a pus joi dupa amiaza in dezbatere publica proiectul de modificare a Normelor metodologice ale Codului Fiscal, ca urmare a intrarii in vigoare a mai multor legi care au necesitat corelari legislative. Le publicam acum integral, urmand sa revenim zilele urmatoare cu o analiza in care sa detaliem cele mai semnificative schimbari. Vezi aici proiectul de lege supus dezbaterii. continuă pe Hotnews

Ministerul Finantelor pune in dezbatere publica pachetul de simplificare a legilor privind achizitiile publice

Ministerul Finantelor a anuntat astazi ca, prin Agentia Nationala pentru Achizitii Publice ANAP), pune in dezbatere publica pachetul de simplificare a legilor privind achizitiile publice, precum si doua proiecte de acte normative de infiintare a Unitatii de Achizitii Centralizate UAC), se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice, dat publicitatii.

Finantele pun in dezbatere publica Normele de aplicare a Codului Fiscal

Ministerul Finantelor Publice MFP) a pus in dezbatere publica proiectul privind Normele de aplicare a Codului Fiscal, ce are ca scop clarificarea modificarilor aduse cadrului fiscal, ca urmare a intrarii in vigoare a mai multor acte normative de modificare si completare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

Ziua judecatii pentru Victor Ponta si Dan Sova. Sentinta in dosarul Turceni - Rovinari, in care cei doi sunt acuzati de fapte de coruptie, asteptata joi, dupa 3 amanari

Victor Ponta si Dan Sov asteapta, joi, sentinta in dosarul Rovinari - Turceni, dupa ce magistratii instantei supreme au amanat de trei ori pana acum decizia. Decizia inaltei Curti de Casatie si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )