Libnet.ro
UNICEF

13:30

Finantele ar putea emite n toamna Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii off-shore, daca va fi promulgata de presedinte (surse)

Hotnews Hotnews,
 Finantele ar putea emite n toamna Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii off-shore, daca va fi promulgata de presedinte (surse)

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentionaza sa dea Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii off-shore dupa ce aceasta va aparea in Monitorul oficial, conform unor surse din institutie. continuă pe Hotnews

Guvernul ar putea emite n toamna Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii off-shore, daca va fi promulgata de presedinte (surse)

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentionaza sa initieze o Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii off-shore dupa ce aceasta va aparea in Monitorul oficial, conform unor surse din institutie.

Tariceanu, despre o posibila Ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere: Nu este pe ordinea de zi, dar nu ar fi de neconceput. Trebuie analizata

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut, luni seara, la TVR, ca s-a interesat, iar pe ordinea de zi a sedintei de marti a Exacutivului nu se afla o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Liderul ALDE a afirmat insa ca ideea de amnistie si gratiere nu ar fi de neconceput deoarece s-a mai facut in Romania, dar o astfel de masura trebuie analizata daca este oportuna sau nu.

Finantele vor da Ordonanta pentru modificarea legii offshore, in toamna

Ministerul Finantelor Publice va da cu siguranta o ordonanta de urgenta pentru modificarea legii offshore, dar in toamna, dupa ce presedintele o va promulga si ea va fi publicata in Monitorul oficial, spun surse citate de Hotnews. ro.

Liberalul Bogdan Hutuca, despre posibila ordonanta de urgentacare l-ar salva pe Dragnea: Tudorele, fa ceva. Salveaza-ti onoarea!

Le solicit ministrilor cabinetului Dancila sa se opuna unei Ordonante de Urgenta pentru amnistie si gratiere, ce are scopul de a-l scapa de condamnare pe liderul PSD, domnul Liviu Dragnea, transmite deputatul liberal Bogdan Hutuca, liderul filialei PNL Constanta.

ALDE vrea OUG pentru modificarea legii offshore. Vosganian: Propunerea facuta si adoptata in Comisie ne-a pus intr-o situatie delicata

ALDE doreste o interventie de urgenta pentru modificarea legii offshore, aprobata recent de Parlament, pentru ca nu a existat dialog pe acest act normativ, a afirmat luni purtatorul de cuvant al ALDE, deputatul Varujan Vosganian.

ştiri din Economie

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )