Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alocatiile de stat pentru copii: Ministerul Finantelor anunta formula de calcul

Adevărul Adevărul,
Alocatiile de stat pentru copii: Ministerul Finantelor anunta formula de calcul

Alocatiile de stat pentru copii vor creste etapizat, conform ordonantei de urgenta nr. 123 din vara anului trecut, a precizat vineri Ministerul Finantelor. continuă pe Adevărul

Grafic: Ministerul Finantelor: Alocatiile pentru copii cresc in cinci etape

Alocatiile vor creste in cinci etape de valoare nominala egala, iar incepand cu 1 ianuarie 2021 s-a acordat a doua majorare de 20 de puncte procentuale, spune Ministerul Finantelor intr-un comunicat de presa.

Adevarul despre majorarea alocatiilor. Graficele oficiale, publicate azi-noapte de Ministerul Finantelor

Odata cu anuntul noului buget pentru 2021 s-au alocat si banii necesari catre ministere. Ministerul Muncii a primit cu 10% mai mult decat la ultima rectificare bugetara. Suma exacta este de 53,7 miliarde lei alocati de la bugetul de stat. Desi guvernantii anuntau ca nu se vor mai face majorari, se pare ca alocatiile copiilor .

IERI Ministerul Finantelor a imprumutat 1,24 miliarde de euro prin doua emisiuni locale de titluri de stat

Ministerul Finantelor a imprumutat ieri, de pe piata interna, 1,24 miliarde de euro prin doua emisiuni locale de titluri de stat denominate in moneda euro, potrivit datelor de pe site-ul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Ministerul Finantelor a publicat bugetul pe 2021

Ministerul Finantelor a pus in dezbatere publica in aceasta seara proiectul legii bugetului de stat 2021, proiectul legii bugetului asigurarilor sociale si proiectul legii pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2021.

Ministerul Sanatatii anunta ce trebuie sa facem inainte si dupa vaccinare. Daca beti 1-3 unitati de alcool, nu amanati si mergeti sa va vaccinati

Ministerul Sanatatii anunta ce putem face inainte si dupa vaccinare, precizand ca se poate manca si bea apa inainte de prezentarea la vaccinare. Se recomanda evitarea consumului de bauturi alcoolice,.

Ministerul Educatiei anunta ca de la redeschiderea scolilor 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant au fost testati pozitiv cu coronavirus: in 171 de clase activitatea a fost suspendata

Ministerul Educatiei anunta, joi, ca de la redeschiderea scolilor si pana acum, 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Totodata, in intervalul.

Romania a emis o alerta RAPEX privind masti neconforme de protectie pentru copii

Romania a emis o notificare prin Sistemul de alerta rapida pentru produse nealimentare RAPEX) cu privire la masti neconforme de protectie pentru copii. Anuntul a fost facut de Autoritatea Nationala pentru.

Alerta privind masti de protectie neconforme pentru copii

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC) a anuntat vineri ca Romania a emis o noua alerta prin sistemul RAPEX cu privire la masti neconforme de protectie pentru copii.

Ministerul Dezvoltarii anunta un proiect privind relansarea consolidarii cladirilor cu risc seismic

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei elaboreaza un proiect de act normativ pentru alocarea sumei de un miliard de lei, in transe, pe o perioada de patru ani, in vederea consolidarii cladirilor cu risc seismic 1 si 2, a anuntat miercuri ministrul Cseke Attila, care a precizat ca investitia va servi un interes public - siguranta cetateanului in caz de cutremur.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )