Libnet.ro
UNICEF

10:30

Anunt de la Guvern despre criza economica. Ministrul Finantelor, Florin Citu, vorbeste despre recesiune

Antena3 Antena3,
Anunt de la Guvern despre criza economica. Ministrul Finantelor, Florin Citu, vorbeste despre recesiune

Guvernul se joaca in continuare cu nervii romanilor pe tema pensiilor si aduce in discutie o posibila criza economica. continuă pe Antena3

Ministrul Finantelor, anunt despre pensiile romanilor: PSD a aprobat o lege fara sursa de finantare si a aruncat-o asupra noastra

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca exista bani prevazuti pentru pensii in buget si ca legislatia este respectata, subliniind ca PSD a trecut prin Parlament o lege a pensiilor care a arata un impact negativ pentru buget de 24 miliarde lei in 2020.

Ministrul Finantelor, lovitura pentru romani dupa anuntul lui Orban ca pensiile si alocatiile nu se majoreaza conform legii

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca nu exista bani la buget pentru majorarile la pensii si alocatii si acuza PSD de iresponsabilitate maximacare, in disperarea de a-si salva imaginea, sunt gata sa arunce in aer Romania.

Vine criza economica in acest an? Ce spune un reputat economist

Vine sau nu criza economica in Romania? Aflam raspunsul de la Adrian Caciu, economist, cu o vasta experienta in zona analizei si consultantei economice.

Directorul general al FMI: Lumea risca o revenire la Marea Criza economica

Directorul general al FMI, Kristalina Georgieva, a avertizat ca lumea risca sa alunece din nou in Marea Criza economica, alimentata fiind de inegalitati sociale si de instabilitatea sectorului.

Programul PRIMA CASA se apropie de final! Citu: Economia nu mai este in criza

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni, ca Programul Prima Casa nu prea isi mai are rostul, dat fiind faptul ca economia nu este in criza. Sunt doua lucruri. Deja plafoanele pentru.

FLORIN CITU: Premierul Romaniei a facut o declaratie pe care o sustin 100%

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma, dupa ce premierul Ludovic Orban a conditionat cresterea pensiilor si alocatiilor de evolutia economiei, ca sustine 100% declaratiile acestuia si ca PSD nu a prezentat surse de finantare nici pentru pensii, nici pentru dublarea alocatiilor.

FLORIN CITU: Bugetul PMB, folosit de primarul general in scop electoral

Ministrul Finantelor Florin Citu lanseaza sambata pe Facebook un atac dur la adresa primarului Capitalei Gabriela Firea, pe care o acuza ca este incompetenta si iresponsabila si ca a folosit bugetul Primariei in scop electoral, utilizand bugetele alimentate cu bani publici in interes personal si de partid, dupa modelul Dragnea, Valcov, Teodorovici, relateaza News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )