Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASTAZI: Finantele au atras 75 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTAZI: Finantele au atras 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 750 milioane de lei, la o dobanda de 3,83% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 29 luni, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ASTAZI: Finantele au atras 750 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 750 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 29 de luni, la un randament mediu de 3,83% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

MFP a imprumutat, ieri, 424 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 424 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 61 de luni, la un randament mediu de 4,46% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

DIN PRICINA ADANCIRII PIERDERILOR DIN CURS VALUTAR MedLife - pierdere de 1,05 milioane lei, la finele lui martie

MedLife M) a raportat, pentru primele trei luni ale acestui an, o pierdere de 1,05 milioane de lei, fata de un profit de 0,6 milioane de lei in primul trimes-tru din 2018, in conditiile in care si--a adancit pierderile financiare cu 170,1%, de la 2,5 milioane de lei in primele trei luni ale lui 2018, la 6,75 milioane de lei la finalul lunii martie 2019, se arata in raportul publicat de prestatorul de servicii medicale pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DIN PRICINA ADANCIRII PIERDERILOR DIN CURS VALUTAR MedLife - pierdere de 1,05 milioane lei, la finele lui martie

MedLife M) a raportat, pentru primele trei luni ale acestui an, o pierdere de 1,05 milioane de lei, fata de un profit de 0,6 milioane de lei in primul trimestru din 2018, in conditiile in care si-a adancit pierderile financiare cu 170,1%, de la 2,5 milioane de lei in primele trei luni ale lui 2018, la 6,75 milioane de lei la finalul lunii martie 2019, se arata in raportul publicat de prestatorul de servicii medicale pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI CURENT FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2018 Profitul ajustat al OTP Bank Romania a scazut cu 19%, la 18,3 milioane lei

OTP Bank Romania a inregistrat un profit ajustat dupa impozitare de 18,3 milioane lei 1,23 miliarde HUF), in primul trimestru al acestui an, conform raportului publicat la Budapesta, in care rezultatele bancii sunt prezentate consolidat, ajustate in conformitate cu standardele de raportare ale Grupului.

PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2019 Electrica - pierderi de 41 milioane lei

Furnizorul si distribuitorul de energie Electrica a anuntat astazi rezultatele financiare pentru primul trimestu al anului 2019, inregistrand o pierdere neta consolidata neauditata de 41 milioane lei.

PENTRU 2019: CertAsig a inregistrat prime brute de 57,7 milioane lei

CertAsig a inregistrat in anul 2018 prime brute subscrise in valoare de 57,7 milioane lei si a platit daune in cuantum de 64,3 milioane lei. Pe de alta parte, compania a inregistrat o crestere de 5% a subscrierilor in primele 3 luni ale anului curent, marcand un rezultat pozitiv in P and L, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Patria Bank a raportat pierderi de 2,29 milioane lei in primul trimestru

Patria Bank PBK), rezultatul fuziunii prin absorbtie dintre fosta Banca Comerciala Carpatica si fosta Patria Bank, a raportat pierderi de 2,29 milioane lei in primul trimestru, comparativ cu un rezultat negativ de 19,01 milioane lei in perioada similara a anului trecut.

DUPA PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI SIF Oltenia - profit de 7,5 milioane lei

SIF Oltenia SIF5) a raportat un profit net de 7,51 milioane de lei, pentru primele trei luni ale anului curent, de circa 2,5 ori mai mari decat cele obtinute in primul trimestru al anului trecut, cand emitentul a obtinut un rezultat net de 2,95 milioane lei, se arata in raportul societatii de investitii financiare din Craiova, publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Compania Impact - venituri din vanzari de 50 milioane lei, in primele trei luni

Impact Developer and Contractor SA IMP) a incheiat primul trimestru din 2019 cu venituri din vanzari de 50 de milioane de lei si EBIT de 18,7 milioane lei, in crestere semnificativa fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat, ieri, compania printr-un comunicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )