Libnet.ro
UNICEF

01:05

Citu da asigurari ca mentine programul Prima Casa: Este in derulare, banii au fost alocati

Adevărul Adevărul,
Citu da asigurari ca mentine programul Prima Casa: Este in derulare, banii au fost alocati

Ministrul Finantelor Florin Citu da asigurari ca programul Prima Casa va continua sa functioneze, pentru anul acesta fiind alocat un plafon de 2 miliarde lei. continuă pe Adevărul

Programul PRIMA CASA se apropie de final! Citu: Economia nu mai este in criza

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni, ca Programul Prima Casa nu prea isi mai are rostul, dat fiind faptul ca economia nu este in criza. Sunt doua lucruri. Deja plafoanele pentru.

Programul Prima Casa NU se inchide. Anuntul ministrului Finantelor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, neaga zvonurile potrivit carora Programul Prima Casa se inchide. Citu a declarat ca programul va fi evaluat si imbunatatit, dar nu va fi eliminat. Nu a oprit nimeni.

Orban dezminte zvonul ca programul Prima Casa nu ar mai functiona

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Guvernul a alocat bani pentru Programul Prima Casa si.

Ludovic Orban, reactie la declaratia lui Mihai Fifor referitoare la programul Prima Casa: Dupa ce si-a batut joc trei ani de tara, PSD lanseaza minciuni zilnic

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri ca Guvernul urmeaza sa emita o hotarare prin care sunt stabilite conditiile, pentru acest an, ale programului Prima casa, pentru care au fost alocati 2 miliarde de lei, si a dezmintit categoric minciuna gogonata lansata de PSD ca acest program nu va mai fi finantat.

PRIMA CASA. Fifor, atac dur la adresa guvernarii PNL: inca un program distrus

Fostul secretar general al PSD MIhai Fifor a reactionat pe Facebook, miercuri, dupa ce ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a spus ca programul Prima Casa ar putea fi modificat.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va stabili conditiile pentru programul Prima Casa

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Guvernul urmeaza sa emita o hotarare prin care sunt stabilite conditiile, pentru acest an, ale programului Prima casa, pentru care au fost alocati 2 miliarde de lei, si a dezmintit categoric minciuna gogonata lansata de PSD ca acest program nu va mai fi finantat.

Ludovic Orban dezminte informatia ca Prima casa nu va mai fi finantata: Este o minciuna gogonata Guvernul va stabili conditiile pe anul in curs

Premierul Ludovic Orban sustine ca informatia potrivit careia programul Prima casa nu va mai fi continuat in acest an este o minciuna gogonata. Premierul spune ca Executivul va emite o hotarare pentru stabilirea conditiilor pe anul in curs.

Ludovic Orban, despre inchiderea programului Prima casa: Dezmint categoric aceasta minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a calificat drept o minciuna gogonata informatia potrivit careia programul Prima casa nu va mai fi continuat in 2020. PSD lanseaza in fiecare zi minciuni, noi si.

Mircea Badea: De Prima Casa ne saturasem. Cred ca va fi introdus programul A Sasea Casa

Mircea Badea a vorbit despre viitorul programului Prima Casa, pe care guvernul PNL vrea sa il opreasca.

Fifor, despre Prima Casa: inca un program distrus de guvernarea PNL

Fostul secretar general al PSD MIhai Fifor a reactionat pe Facebook, miercuri, dupa ce ministrulFinantelor Publice, Florin Citu, a spus ca programul Prima Casa ar putea fi modificat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )