Libnet.ro
UNICEF

13:45

Datoria Romaniei va creste anul acesta la peste 40% din PIB

Adevărul Adevărul,
Datoria Romaniei va creste anul acesta la peste 40% din PIB

Datoria guvernamentala a Romaniei va trece anul acesta de 40% din produsul intern brut, in urma efectelor pandemiei, arata Programul de Convergenta 2020, publicat de Ministerul Finantelor Publice. continuă pe Adevărul

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Seceta ca anul acesta n-a mai fost de 50-60 de ani

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, se arata ingrijorat in ceea ce priveste seceta de anul acesta. Ministrul a declarat duminica intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca o.

Peste 40 de persoane infectate cu coronavirus, dupa ce au participat la o slujba religioasa

Peste 40 de persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus dupa ce au fost prezenti la o slujba religioasa din Frankfurt, la inceputul acestei luni, a declarat sambata seful departamentului de Sanatate al orasului.

China renunta anul acesta, in premiera, la stabilirea unui obiectiv de crestere

China nu isi va stabili un obiectiv de crestere in acest an, a anuntat vineri premierul Li Keqiang, o decizie fara precedent pentru gigantul asiatic, inca slabit de pandemia noului coronavirus, informeaza AFP, citata de Agerpres. Este pentru prima oara cand autoritatile chineze nu stabilesc o tinta a Produsului Intern Brut de cand s-a inceput publicarea acestor obiective, in 1990, noteaza Reuters. Tara noastra se va confrunta cu anumiti factori dificil de prevazut din cauza pandemiei COVID-19 si a conjuncturii mondiale, a declarat premierul Li Keqiang intr-un discurs-fluviu cu care a deschis sesiunea anuala a parlamentului, Congresul National al Poporului.

Focar de coronavirus in doua sate din Galati: Un om a murit, alti peste 40 sunt infectati Localitatile au intrat in carantina

Doua sate din Galati au intrat in carantina duminica, din cauza COVID-19. Un localnic a murit, alti 42 sunt infectati cu coronavirus, iar peste 280 de oameni sunt izolati la domiciliu, dupa ce au intrat in contact cu persoanele contaminate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )