Libnet.ro
UNICEF

13:00

DOCUMENT Ministerul Finantelor a publicat proiectul OUG de modificare a legii insolventei

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Ministerul Finantelor a publicat proiectul OUG de modificare a legii insolventei

Proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legii insolventei, obtinut si publicat de HotNews. ro saptamana trecuta a fost pus oficial in dezbatere publica de Ministerul Finantelor Publice MFP) la rubrica Transparenta decizionala, dar cu anumite modificari. Stire in curs de actualizare. continuă pe Hotnews

DOCUMENT UPDATE Ministerul Finantelor a publicat proiectul OUG de modificare a legii insolventei. Au fost introduse prevederi referitoare la sectorul asigurarilor

Proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legii insolventei, obtinut si publicat de HotNews. ro saptamana trecuta a fost pus oficial in dezbatere publica de Ministerul Finantelor Publice MFP) la rubrica Transparenta decizionala, dar cu anumite modificari.

Ministerul Finantelor a atras 411,7 milioane de lei de la banci, la un randament de 4,98% pe an

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 411,7 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 125 de luni, la un randament mediu de 4,98% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ministerul Finantelor Publice organizeza o noua extragere

Ministerul Finantelor Publice MFP) organizeaza duminica o noua extragere a bonurilor fiscale, la care participa bonurile emise in perioada 1 - 31 august, conform unui.

Proiectul de modificare a Legii insolventei favorizeaza excesiv creditorul bugetar

Interviu cu Simona Milos, presedintele Institutului National pentru Pregatirea Practicienilor in Insolventa) Propunerile de modificare a Legii insolventei, care urmeaza sa intre la aprobare in Guvern in regim de urgenta, favorizeaza excesiv creditorul bugetar, este de parere Simona Milos, presedintele Institutului National pentru Pregatirea Practicienilor in Insolventa INPPI). Domnia sa ne-a precizat, in cadrul unui interviu: Favorizarea excesiva a unui creditor bugetar, care oricum, in actuala lege, are un tratament privilegiat in raport de toti ceilalti creditori, este un demers care afecteaza principiul concursualismului si drepturile celorlalti creditori. Totodata, recomandarile Bancii Mondiale la momentul elaborarii Codului Insolventei au fost in sensul eliminarii tratamentului privilegiat al creditorului bugetar, aceasta recomandare avand si o justificare, si anume aceea ca dintre toti creditorii, cel bugetar are toate parghiile si instrumentele legale sa-si valorifice din timp creantele, beneficiind de forta de coercitie a statului. Printre altele, doamna Milos sustine ca proiectul Ordonantei de Urgenta ce vizeaza modificarea Legii 85/2014 contine aspecte neconstitutionale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )