Libnet.ro
UNICEF

12:31

DOCUMENT Procedura amnistiei pentru cei cu datorii mici. Pot beneficia aproape 23.000 de persoane fizice

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Procedura amnistiei pentru cei cu datorii mici. Pot beneficia aproape 23.000 de persoane fizice

Ministerul Finantelor Publice MFP) a elaborat procedura pentru anularea restantelor accesorii aferente obligatiilor bugetare datorate la 31 decembrie 2018, conform unui comunicat de presa. Este vorba de cei care au datorii sub 1 milion de lei, daca achita principalul pana la 15 decembrie. Momentan, este in dezbatere publica. Acest document vine dupa ce, la finalul lunii august, procedura pentru cei cu datorii mari a fost publicata in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

VOUCHERE DE VACANTA. Schimbare radicala pentru cei care primesc vouchere de vacanta. Anunt de ultima ora

Voucherele de vacanta vor fi acordate pe card, renuntandu-se la variantele pe hartie, iar pentru lunile de extrasezon, aprilie, mai, octombrie si noiembrie ar putea fi acordate vouchere cu o.

Vodafone si UPC incep integrarea, proces care va dura circa 3 ani: Bonusuri pentru cei aproape 10 milioane de clienti

Aproape 10 milioane de clienti, o retea fixa care acopera 3,1 milioane de gospodarii si venituri anuale cumulate de aproape un miliard de euro. Asa arata in linii mari noul jucator rezultat in urma preluarii UPC de catre Vodafone, dar procesul de integrare abia incepe si va dura probabil circa 3 ani, a declarat marti Murielle Lorilloux, directorul general al Vodafone Romania. Pentru a sarbatori o luna de la achizitie, cele doua companii au lansat bonusuri cu internet nelimitat si acces TV pentru 3 luni.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )