Libnet.ro
UNICEF

01:05

EUROPARLAMENTARUL THEODOR STOLOJAN: Amnistia fiscala - pedeapsa bunilor platnici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROPARLAMENTARUL THEODOR STOLOJAN: Amnistia fiscala - pedeapsa bunilor platnici

Dochia: Vorbim despre un tratament preferential pentru unele firme si persoane fizice * Chiritoiu, Consiliul Concurentei: Aplicarea amnistiei fiscale poate ridica probleme de concurenta in mediul de afaceri Introducerea amnistiei fiscale a aparut din nou in planurile autoritatilor. Ministrul Finantelor Publice Eugen Teodorovici a anuntat ca intentioneaza sa implementeze cat de curand aceasta masura prin care vor fi iertati de datorii unii rau platnici. continuă pe Ziarul Bursa

Amnistia fiscala se va aplica atat firmelor de la stat, cat si celor din privat. De cand ar putea fi aplicata

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a facut marti seara o serie de declaratii la televiziunea publica, avansand, printre altele, si termenul la care va fi discutata in Guvern amnistia fiscala.

Teodorovici: Amnistia fiscala vine, curand. in aprilie, vreau sa o avem in Guvern

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat, marti seara, la TVR 1, ca amnistia fiscala va fi discutata in Guvern in luna aprilie, iar masura va viza atat mediul privat, cat si pe cel de stat, potrivit Mediafax. Teodorovici: Joi o sa am o discutie cu cei de la Pilonul II. Sper sa ajungem la un consens.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )