Libnet.ro
UNICEF

11:30

Finantele au accesat imprumuturi de 90 milioane euro de la BIRD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au accesat imprumuturi de 90 milioane euro de la BIRD

Reprezentantii Ministerului Finantelor Publice MFP) si cei ai Bancii Internationale pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) au semnat, astazi, doua acorduri de imprumut in valoare totala de 90 milioane de euro pentru reducerea riscurilor in situatii de urgenta, informeaza MFP. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, doua acorduri de imprumut cu BIRD in valoare cumulata de 90 de milioane de euro

Romania a semnat, miercuri, cu Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) doua acorduri de imprumut, unul in valoare de 50 de milioane de euro, pentru Proiectul privind imbunatatirea rezilientei si a raspunsului la situatii de urgenta, si al doilea, in valoare de 40 de milioane de euro, pentru Proiectul privind consolidarea infrastructurii si a pregatirii pentru situatii critice de urgenta.

Gerard Pique, condamnat sa returneze fiscului spaniol 2,1 milioane euro

Gerard Pique, jucatorul echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, va trebui sa returneze peste 2,1 milioane euro fiscului spaniol, dupa confirmarea condamnarii sale pentru frauda fiscala legata de drepturile sale de imagine, au anuntat, miercuri, surse judiciare, citate de AFP.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 90 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 90 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 919 de milioane de lei, la o dobanda de 4,13% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 59 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

GDPR 2019: Lantul de hoteluri Marriott, prezent si in Romania, risca o amenda de 110 milioane Euro in UK

Regulamentul GDPR face o noua victima: Lantul de hoteluri Marriott International, prezent si in Romania, risca sa fie amendat cu 99,2 milioane de lire sterline circa 110 milioane de euro) de catre autoritatea de protectie a datelor din Marea Britanie, pentru o bresa de securitate care a condus la scurgerea in exterior a 339 de milioane de inscrieri de clienti din toata lumea.

Contract de 20 milioane euro pentru reintroducerea tramvaiului la Resita

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest si Primaria Municipiului Resita au semnat contractul de finantare pentru Modernizarea transportului public electric si amenajarea infrastructurii de transport nemotorizat in municipiul Resita, proiect in valoare totala de aproape 20 milioane de euro, care prevede reintroducerea tramvaiului electric in oras.

ACORD SUSTINUT DE FEIS, PILONUL CENTRAL AL PLANULUI JUNCKER 25 milioane euro de la BEI pentru reamenajarea campusului UPB

Banca Europeana de Investitii BEI) finanteaza cu 25 de milioane de euro reamenajarea campusului Universitatii Politehnice din Bucuresti UPB).

UPB - finantare de 25 milioane euro de la BEI

Universitatea Politehnica din Bucuresti UPB) a anuntat, ieri, ca va primi o finantare de 25 milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii BEI) pentru a-si extinde infrastructura educationala si de cercetare.

Apa Nova a platit dividende Municipalitatii de peste 5 milioane euro

Apa Nova Bucuresti ANB), concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare a Capitalei, a platit dividende catre Municipalitate de 24. 465 lei aproximativ 5,15 milioane de euro), conform Contractului de Concesiune semnat in 2000 cu Primaria Municipiului Bucuresti PMB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )