Libnet.ro
UNICEF

14:15

Finantele au imprumutat, astazi, 400 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au imprumutat, astazi, 400 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 400 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala de 146 de luni, la un randament mediu de 4,85% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Finantele au imprumutat 998,9 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 998,9 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala de 37 de luni, la un randament mediu de 3,85% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Finantele au imprumutat joi 400 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 400 milioane de lei de la banci, printr-o emi.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 90 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 90 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 919 de milioane de lei, la o dobanda de 4,13% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 59 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul de Finante s-a imprumutat astazi cu aproape 1 miliard de lei de la banci: mai vrea sa ia inca 3,21. mld pana la finalul lunii

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 998,9 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala de 37 de luni, la un randament mediu de 3,85% pe an.

MFP a imprumutat, ieri, 998,9 milioane lei de la banci

Pentru astazi este programata o licitatie suplimentara prin care statul vrea sa atraga inca 75 milioane lei Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 998,9 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala de 37 de luni, la un randament mediu de 3,85% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

AFM urmeaza sa aloce 400 de milioane lei pentru eficientizarea energetica a retelelor de termoficare

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) va aloca 400 de milioane de lei pentru lucrari destinate cresterii eficientei energetice a retelelor de termoficare si reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera ale acestora, incluse in cadrul unui program multianual implementat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), a anuntat AFM prin intermediul unui comunicat.

Huawei a renuntat la contestarea rezultatelor licitatiei de peste 165 milioane lei pentru internet wireless in scoli: Ce firme au ramas in cursa

Filiala din Romania a grupului chinez Huawei a renuntat, in data de 28 iunie, la contestarea rezultatelor licitatiei de peste 165 milioane lei pentru internet wireless in 4. 500 de scoli, la 4 zile dupa ce s-a plans la CNSC din cauza ca oferta le-a fost descalificata, arata un document publicat in Sistemul electronic de achizitii publice SICAP). Amintim ca si consortiul condus de Orange, al doilea ofertant, s-a retras din procedura de achizitie dupa o contestatie fara succes, astfel incat in cursa a ramas un singur posibil castigator. Vezi in articol cine este acesta.

Datoria publica a trecut de 400 miliarde lei

Executia bugetara pentru anul trecut va fi discutata in sedinta de astazi a guvernului Dancila. Pe ordinea de zi se afla doua proiecte de lege. Primul priveste aprobarea contului general anual de executie a bugetului de stat, a contului anual de executie a bugetului Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate si a contului general anual al datoriei publice aferente anului 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )