Libnet.ro
UNICEF

15:15

FLORIN CITU: Primaria Bucuresti a avut bani, a bugetat subventia, dar nu a platit-o

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Primaria Bucuresti a avut bani, a bugetat subventia, dar nu a platit-o

Primaria Capitalei a avut bani, a bugetat subventia, dar nu a platit-o, banii fiind cheltuiti pe alte proiecte, sustine ministrul Finantelor, Florin Citu. continuă pe Ziarul Bursa

Citu: Primaria Capitalei a avut bani pentru plata subventiei pentru termoficare, dar a deturnat banii pe alte proiecte

Ministrul de Finante Florin Citu precizeaza ca Primaria Capitalei a avut bugetul necesar pentru plata subventiei la transport si termoficare insa a deturnat banii pe alte proiecte. PMB a bugetat banii pentru plata subventiilor si anume 1,4 miliarde lei la transport 1. 4 miliarde lei si 935 de milioane lei la energie termica, insa nu a platit aceste sume.

FLORIN CITU: La Primaria Capitalei s-a constatat un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei

Florin Citu a efectuat un control la Primaria Capitalei, in urma caruia au fost identificate nereguli. El a spus ca ar fi vorba de un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei, adica 40 de milioane de euro, intr-o postare pe Facebook.

FLORIN CITU: Investitii de 30 de miliarde de lei in Romania, in primele noua luni ale anului

Valoarea investitiilor inregistrate in Romania in primele noua luni ale anului este de 30 de miliarde de lei, fiind singura tara din Uniunea Europeana UE) in care investitiile au avut o contributie pozitiva la dinamica PIB in primul semestru din 2020, a scris, astazi, pe Facebook, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Florin Citu: Situatia Primariei Bucuresti la datorii arata rau. Arata o administrare proasta a banului public Au fost alocati bani pentru plata subventiilor. Plata catre subventie nu s-a facut. Unde au ajuns acesti bani si la cine?

Am cerut o situatie a modului in care au fost cheltuiti banii publici in institutiile statului, a declarat ministrul Finantelor, Florin Citu, intr-o declaratie de presa transmisa pe Facebook. Situatia pe care am primit-o a fost departe de a fi imbucuratoare. Am gasit companii care nu au avut o analiza a situatiei economice financiare facuta in ultimii 10-15 ani, a spus el.

Florin Citu: Sa fie clar! Prejudiciul gasit la Primaria Capitalei este de 200 milioane lei. Firea: E de ras, e realmente de ras!

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a postat un mesaj pe o retea sociala, potrivit caruia, in urma controlului efectuat la Primaria Capitalei, a fost gasit un prejudiciu de aproximativ 40 de milioane de euro.

Primaria Capitalei dezminte ca ar fi folosit banii pentru subventii pentru plata altor proiecte

Primaria Capitalei contrazice declaratiile ministrului Finantelor, Florin Citu, conform carora PMB ar fi avut bani, a bugetat subventiile, dar nu le-a platit, banii fiind cheltuiti pe alte proiecte, relateaza Agerpres.

Florin Citu, noi detalii despre neregulile gasite la Primaria Capitalei: Dovada ca au fost bani, dar nu s-a platit subventia pentru termoficare

Continua dezvaluirile facute dupa controlul financiar la Primaria Capitalei. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat, marti, pe Facebook, noi dovezi ale faptului ca Primaria Capitalei a avut bani dar.

Florin Citu, dupa controlul la Primaria Capitalei: E vorba aici de proasta organizare. Sume s-au dat, dar subventiile nu s-au achitat. La cine au ajuns banii? Reactia Gabrielei Firea (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat, luni, rezultatele controlului efectuat la Primaria Capitalei, condusa inca de social-democrata Gabriela Firea. Liberalul a afirmat ca PMB a avut bani anul acesta,.

FLORIN CITU: in urma unui control la Primaria Capitalei, s-a constatat prejudicierea acesteia de proximativ 200 de milioane de lei

Florin Citu a efectuat un control la Primaria Capitalei, in urma caruia au fost identificate nereguli. El a spus ca ar fi vorba de un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei, adica 40 de milioane de euro, intr-o postare pe Facebook.

Florin Citu, despre controlul la Primaria Capitalei: Raportul a fost trimis deja la DNA, pentru ca sunt fapte penale Se fac verificari la toate institutiile (VIDEO)

Controlul la Primaria Capitalei nu s-a incheiat, iar de verificari sunt vizate si alte institutii, a subliniat Florin Citu, ministrul Finantelor, care a precizat ca raportul inspectiei efectuate la.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )