Libnet.ro
UNICEF

19:47

Florin Citu, despre cresterea alocatiilor: Va fi intre 15 si 20%. Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt Ce spune ministrul Finantelor despre majorarea pensiilor (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, despre cresterea alocatiilor: Va fi intre 15 si 20%. Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt Ce spune ministrul Finantelor despre majorarea pensiilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca alocatiile vor fi majorate cu un procent cuprins intre 15 si 20%, un anunt oficial in acest sens urmand a fi facut de premierul Ludovic Orban in curand. continuă pe B1

Florin Citu, despre cresterea pensiilor si a alocatiilor: Hotararea va fi comunicata in zilele urmatoare. Trebuie sa luam o decizie care sa nu arunce economia in aer (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca in zilele urmatoare va veni un anunt oficial de la Guvern cu privire la majorarea pensiilor si a alocatiilor. intr-o interventie telefonica in cadrul.

Florin Citu, despre noile masuri anuntate de CNSU: Eu nu le vad ca pe niste restrictii care vor avea un impact major in economie, le vad ca pe niste lucruri de bun-simt (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost prezent, marti seara in studoiul B1 TV. Asta in contextul in care dincolo de problemele de sanatate sau sociale, pandemia a facut gaura si in bugetul de stat.

Florin Citu, despre reinstituirea starii de urgenta: Sper sa nu ajungem acolo. Astazi suntem altfel pregatiti fata de luna martie. Putem sa mentinem economia deschisa (VIDEO)

Romania ar face fata mult mai bine unei situatii de oprire a economiei daca evolutia contextului epidemiologic va impune acest lucru, da asigurari ministrul Finantelor Florin Citu, care precizeaza totusi.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre cresterea alocatiilor

Ludovic Orban a facut, in urma cu scurt timp, la sediul PNL, declaratii in ceea ce priveste majorarea alocatiilor. Premierul sustine ca alocatiile vor fi majorate, insa nu se stie inca procentul cu care acestea vor creste, urmand sa fie stabilit pe baza prognozelor.

Florin Citu, despre noile masuri anuntate de CNSU: Eu nu le vad ca pe niste restrictii care vor avea un impact major in economie, le vad ca pe niste lucruri de bun-simt

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost prezent, marti seara in studoiul B1 TV. Asta in contextul in care dincolo de problemele de sanatate sau sociale, pandemia a facut gaura si in bugetul de stat.

Florin Citu anunta calendarul de majorare a alocatiilor: Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt

Guvernul va incerca sa dubleze alocatiile pentru copii intr-un timp foarte scurt, de declarat marti seara ministrul Finanatelor, Florin Citu. El a anuntat si un calendar: o majorare intre 15% si 20% de la 1 august, urmata de o alta, mai substantiala, de la 1 ianuarie 2021 si inca una anul viitor.

Florin Citu a facut anuntul mult asteptat! Cu cat vor creste alocatiile copiilor de la 1 august

Alocatiile copiilor vor fi majorate cu aproximativ 15%, iar in luna ianuarie va urma o alta crestere, a anuntat ministrul de Finante, Florin Citu.

Violeta Alexandru, despre cresterea pensiilor si alocatiilor: Nu este o optiune, ci o necesitate. PSD trimite zilnic proiecte fara acoperire bugetara VIDEO

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit sambata despre cresterea pensiilor si a alocatiilor, sustinand ca aceasta nu este o optiune, ci o necesitate,si ca, din pacate, PSD trimite zilnic proiecte care adauga cheltuieli, fara a avea insa o acoperire bugetara.

Ludovic Orban: Ne gandim la o majorare in etape a alocatiilor, dar procentul si ritmul depind de prognoze Ce a spus premierul despre cresterea pensiilor

Guvernul Orban va majora alocatiile copiilor in mai multe etape, iar procentul si rtimul de crestere depind de prognoze, a anuntat premierul. Premierul Ludovic Orban, despre cresterea pensiilor si a.

FLORIN CITU: Alocatiile vor fi majorate cu un procent in jurul a 15%

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni seara, la Realitatea Plus, ca alocatiile vor fi majorate de la 1 august cu un procent in jurul a 15%. Proiectul este in avizare si va intra in sedinta de Guvern din aceasta saptamana.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )