Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministerul Finantelor: Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe de capital la costuri atractive

Adevărul Adevărul,
Ministerul Finantelor: Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe de capital la costuri atractive

Ministerul Finantelor afirma ca emisiunea de euroobligatiuni lansata in data de 19 mai 2020 s-a bucurat de un interes exceptional din partea investitorilor, Romania reusind o serie de performante care i-au consolidat, inca o data, pozitia de emitent sofisticat pe pietele externe de capital. continuă pe Adevărul

De pe pietele externe de capital, Ministerul Finantelor a atras 3,3 miliarde euro

Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe de capital, a anuntat miercuri Ministerul de.

IIN CONTEXTUL COVID-19: MFP: Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe, la costuri atractive

Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe de capital la costuri atractive in contextul propagarii pandemiei Covid-19, afirma intr-un comunicat Ministerul Finantelor Publice, care adauga ca emisiunea de euroobligatiuni lansata in data de 19 mai 2020 de minister s-a bucurat de un interes exceptional din partea investitorilor.

inca un pas spre un desant masiv al NATO in Romania. MApN reinventeza Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu cu peste 2 miliarde de euro

Cea mai mare baza NATO din Europa de Est prinde contur dupa ce Ministerul Apararii Nationale MApN) a cerut incuviintarea Parlamentului pentru a lansa procedurile de achizitie necesare extinderii, upgradarii si modernizarii infrastructurii Bazei aeriene 57 din cazarma 888 Mihail Kogalniceanu. Investitia este estimata la peste 2 miliarde euro, iar dupa finalizare baza va putea gazdui 10. 000 de militari aliati.

Suma imensa pe care o va primi Romania din pachetul de 750 de miliarde de euro propus de UE pentru economie

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan sustine ca Romania va primi 33 de miliarde de euro din Planul de redresare de 750 de miliarde de euro propus astazi de Comisia Europeana pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Franta a cheltuit 450 de miliarde euro, sau 20% din PIB, pentru relansarea economiei paralizate de COVID-19

Masurile guvernamentale pentru relansarea economiei in Franta, pe fondul crizei COVID-19, au costat 450 de miliarde de euro, echivalentul a 20% din produsul intern brut al tarii, spune ministrul francez al.

Seful Eurogrupului: Fondul de redresare de 500 miliarde euro este un pas important spre uniunea fiscala a UE

Planul de creare a unui fond de redresare, in valoare de 500 miliarde de euro, propus de Franta si Germania pentru a ajuta UE sa depaseasca criza provocata de pandemia de coronavirus COVID-19), ar reprezenta un pas important spre uniunea fiscala a blocului comunitar, a declarat Mario Centeno, seful Eurogrupului, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )