Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ministerul Finantelor vrea sa mprumute, miercuri, 100 milioane euro

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Finantelor vrea sa mprumute, miercuri, 100 milioane euro

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute, miercuri - 16 ianuarie, 100 milioane euro, cu scadenta in 13 decembrie 2023, reiese dintr-un Ordin publicat in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

IN IANUARIE: Finantele vor sa imprumute 100 milioane euro

Ministerul Finantelor Publice vrea sa emita obligatiuni de stat cu cupon denominate in euro in luna ianuarie, in valoare de 100 de milioane de euro.

CONSILIUL CONCURENTEI Amenzi de 2,45 milioane euro pentru 13 agentii de turism si ANAT

Happy Tour analizeaza toate posibilitatiile legale pentru contestarea amenzii *Christian Tour, singurul operator de turism care nu a fost sanctionat de catre Consiliului Concurentei, la finalul investigatiei *Paralela 45: Am acceptat amenda Consiliului Concurentei pentru a inchide o investigatie care treneaza de patru ani *Touring Europabus Romania si Nova Travel: Principalul &171;vinovat &187; pentru amenzile date de Consiliul Concurentei agentiilor de turism e cadrul legislativ confuz, care ar trebui imbunatatit Consiliul Concurentei a sanctionat 13 agentii de turim si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) cu amenzi in valoare totala de 11. 35 lei aproximativ 2,45 milioane euro) pentru coordonarea comportamentului pe piata comercializarii produselor turistice prin agentii de turism, potrivit unui comunicat de presa transmis redactiei. Autoritatea de concurenta a constatat ca, in perioada iunie 2013-septembrie 2016, 13 agentii de turism si-au coordonat politicile comerciale, inclusiv printr-un schimb de informatii sensibile din punct de vedere concurential, cu scopul de a nu permite scaderea preturilor produselor/pachetelor turistice comercializate.

Germania - deficit bugetar de 100 miliarde euro pana in 2023

Guvernul german se confrunta cu un deficit de aproximativ 100 de miliarde de euro la planurile sale bugetare pana in 2023 din cauza incetinirii economiei, a anuntat vineri publicatia Der Spiegel, citand un document intocmit de expertii grupului parlamentar al conservatorilor cancelarului Angela Merkel, transmite Reuters.

A LANSAT PROPUNEREA OFICIALA: Euronext ofera 625 milioane euro pentru preluarea Bursei din Oslo

Operatorul bursier pan-european Euronext a lansat ieri, in mod oficial, o oferta de 625 de milioane de euro 729 de milioane de dolari) in numerar pentru preluarea Bursei din Oslo Norvegia), transmite Reuters, adaugand ca propunerea a venit la numai cateva ore dupa ce Consiliul de Administratie al Oslo Bors anuntase ca a gasit oferte alternative.

COMISIA EUROPEANA, IN TARA NOASTRA: Investitie de 266 milioane euro pentru dezvoltarea rurala

Aproape 266 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) vor fi investite pentru extinderea ariei de acoperire a cadastrului, sistemul de inregistrare a terenurilor in zonele rurale din Romania.

Consiliul Concurentei a amendat cu 2,45 milioane de euro mai multe agentii de turism

Consiliul Concurentei a sanctionat 13 agentii de turim si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) cu amenzi in valoare totala de 11. 35 lei aprox. 2,45 milioane euro). Autoritatea de concurenta sustine ca acestea si-ar fi coordonat comportamentul pe piata comercializarii produselor turistice prin agentii de turism.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )