Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrul Finantelor anunta ca bugetul pe anul 2020 va fi prezentat Parlamentului inainte de 20 decembrie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Finantelor anunta ca bugetul pe anul 2020 va fi prezentat Parlamentului inainte de 20 decembrie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat joi seara, la Digi24, ca bugetul pe anul 2020 va fi prezentat Parlamentului inainte de 20 decembrie, iar rectificarea bugetara va fi adoptata de catre guvern pana la finalul lunii noiembrie. continuă pe Adevărul

Ministrul Finantelor anunta ca bugetul pe anul 2020 va fi prezentat Parlamentului inainte de 20 decembrie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat joi seara, la Digi24, ca bugetul pe anul 2020 va fi prezentat Parlamentului inainte de 20 decembrie, iar rectificarea bugetara va fi adoptata de catre guvern pana la finalul lunii noiembrie.

Ministrul Finantelor anunta prapadul lasat de Guvernul Dancila. PSD a condus economia pe metoda Al Capone: Situatia e grava

Ministrul de Finante a facut un anunt cat se poate de ingrijorator pentru romani, in aceasta joi, cand a dezvaluit cat de mare este gaura din bugetul de stat, dar si ce prapad a lasat in urma Guvernul PSD, condus de Viorica Dancila. S-ar parea ca noile cifre sunt cu adevarat de speriat, depasind orice .

Ministrul Finantelor anunta dezastrul bugetar: Daca nu facem nimic, deficitul ajunge la 4%. La buget s-a folosit metoda lui Al Capone. Vom sesiza organele competente

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, joi, ca ce a gasit la minister depaseste cele mai pesimiste asteptari ale sale si ca cifrele aratacum Romania a fost condusa, in ultimii ani, dupa.

Ministrul Finantelor anunta dezastrul bugetar: Daca nu facem nimic, deficitul depaseste 4%. La buget s-a folosit metoda lui Al Capone. Vom sesiza organele competente

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, joi, ca ce a gasit la minister depaseste cele mai pesimiste asteptari ale sale si ca cifrele aratacum Romania a fost condusa, in ultimii ani, dupa.

Schimbari radicale anuntate de ministrul Finantelor! Ce se va intampla cu bugetul pe 2020

Bugetul pentru anul viitor va fi constituit pe proiecte majore si daca va exista posibilitatea va fi un buget multianual, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Finantelor, Florin.

Bugetul pe 2020 va fi prezentat pana la 20 decembrie, iar rectificarea bugetara pana la finalul lunii noiembrie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, joi seara, ca va incerca sa vina in Parlament cu proiectul de buget pentru 2020 pana in 20 decembrie, in timp ce rectificarea bugetara va fi facuta pana la.

Lia Olguta Vasilescu, atac la ministrul Finantelor: Miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, desi guverneaza ei

Lia Olguta Vasilescu a reactionat pe contul personal de Facebook la declaratiile ministrului Finantelor Publice, Florin Citu. Vicepresedintele PSD a scris pe reteaua de socializare ca ministrul miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, insa nu-si cunoaste nici macar atributiile. Lia Olguta Vasilescu il ataca pe ministrul Finantelor, Florin Citu Sa ii .

Ministrul Finantelor afirma ca, dupa primele noua luni ale anului, gaura din buget este de 21 de miliarde de lei

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca, pentru primele noua luni ale anului, Guvernul PSD a estimat venituri de 249 de miliarde de lei, dar executia arata 228 de miliarde de lei.

Ministrul Educatiei anunta anunta ca REDUCEREA orarului pentru elevi se va face prin TAIEREA unor discipline: Sa fie construite din perspectiva a ceea ce un elev poate duce, nu a ceea ce profesorul ar trebui sa aiba

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca reducerea numarului de ore pentru elevi se va face prin taierea unor discipline. in luna octombrie, parlamentul a votat un proiect care scade numarul de.

Ministrul Educatiei anunta ca va taia hartiile care ingreuneaza munca profesorilor

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat vineri ca a semnat un ordin privind debirocratizarea muncii cadrelor didactice.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )