Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor: Cifra deficitului la sase luni este mai mica decat cea avuta in program

Adevărul Adevărul,
Ministrul Finantelor: Cifra deficitului la sase luni este mai mica decat cea avuta in program

Executia bugetara la sase luni ar putea fi prezentata marti, dar cifra deficitului este mai mica fata de cea avuta in program, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

Deficit bugetar de 4,17% in primele sase luni. Ministerul de Finante: Mai mult de jumatate e generat de facilitatile fiscale si cheltuielile generate de criza COVID-19

Executia bugetului general consolidat in primele sase luni ale anului 2020 a inregistrat un deficit de 45,17 miliarde lei 4,17% din PIB), conform datelor publicate marti de Ministerul Finantelor Publice.

Ce spune ministrul Finantelor despre un imprumut de la FMI in 2020

Romania nu va cere ajutor de la Fondul Monetar International in 2020, a declarat, luni, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit Agerpres.

Florin Citu, despre cresterea alocatiilor: Va fi intre 15 si 20%. Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt Ce spune ministrul Finantelor despre majorarea pensiilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca alocatiile vor fi majorate cu un procent cuprins intre 15 si 20%, un anunt oficial in acest sens urmand a fi facut de premierul Ludovic Orban in curand.

inchisoare de la sase luni la 5 ani pentru incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie. Legea merge la promulgare

Incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie este pedepsita cu inchisoare de la sase luni la 5 ani, potrivit unui proiect de lege adoptat marti de deputati. Legea in vigoare prevede ca o astfel de infractiune este pedepsita cu inchisoare de la o luna la un an, insa impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

Coronavirus in lume: Sase luni de cand OMS a declarat stare de urgenta, la nivel global, pentru cea mai grava criza din istoria sa

Joi se implinesc sase luni de cand Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemia de Covid-19 drept o urgenta privind sanatatea publica la nivel international, noteaza The Guardian. La acest moment, sunt 16. 616 de cazuri de imbolnaviri, la nivel global, din care 10. 870 sunt pacienti vindecati. in total 656. 621 si-au pierdut viata, potrivit worlodmeteres. info. --------------23:45 Franta: Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 30. 223 de morti 22:44 Suedia dezvaluie date promitatoare si crede ca va aduce rapid virusul sub control Ce spune epidemiologul sef despre Romania 18. 07 Presedintele Belarusului, Alexandr Lukasenko, sustine ca s-a vindecat de coronavirus.

DIICOT, bilant dupa primele sase luni ale anului: Au fost solutionate 5.189 de cauze. 1601 inculpati au fost trimisi in judecata

DIICOT a prezentat, marti, un bilant al activitatii din primele sase luni ale acestui an. in perioada ianuarie - iunie 2020, cei 200 de procurori operativi ai DIICOT au solutionat aproape 5. 200 de cauze, ponderea.

O femeie nu s-a spalat pe cap cu sampon timp de sase luni. Cum arata acum

Tanara Katherine Martinko a facut un experiement inedit. Nu s-a spalat pe cap cu sampon timp de sase luni, desi experiementul trebuia sa dureze initial doar o luna.

Cum s-a indragostit sotia lui Gabriel Cotabita de artist. Este mai tanara cu 27 de ani

De aproximativ 10 ani de zile, Gabriel Cotabita si Alina traiesc o frumoasa poveste de iubire. Acestia sunt tot mai fericiti si mai indragostiti pe zi ce trece. Sotia lui Gabriel Cotabita este mai tanara cu 27 de ani. Cum s-a indragostit aceasta de artist. Nu multa lume l-ar fi vazut pe Gabriel Cotabita din .

Piata agroalimentara se muta pe Internet. Ce trebuie sa faci! Este mai simplu decat ai crede

Tehnologia vine cu solutii pentru cei care vor sa manance cat mai sanatos. Pentru a avea acces la fructe si legume proaspat cultivate si crescute local, consumatorii se pot inscrie pe agrihub. ro, o noua platforma online de tip marketplace unde gasesc producatori online.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )