Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministrul Finantelor: Firmele n insolventa nu au cum sa intre n amnistia fiscala

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Finantelor: Firmele n insolventa nu au cum sa intre n amnistia fiscala

Firmele in insolventa sau persoanele care au datorii la chirii, nu au cum sa faca, din punct de vedere legal, obiectul unei amistii, a declarat joi, intr-o conferinta, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, potrivit Mediafax. Legea prevede niste categorii care nu au cum sa faca obiectul unei amnistii. continuă pe Hotnews

Amnistia fiscala, buna sau rea? Cine sunt principalii beneficiari

Guvernul va adopta in acest an masura privind amnistia fiscala, care ar urma sa se aplice celor care erau datori la 31 decembrie 2017, insusi ministrul Finantelor recunoscand ca statul nu este in stare sa recupereze mare parte din bani. Printre cei mai mari datornici se regasesc oameni precum primarul sectorului 3 din Capitala, Robert Negoita, sau mari companii de stat. Specialistii explica in ce conditii ar fi buna o amnistie.

Teodorovici despre amnistia fiscala: Trebuie informata Comisia Europeana. Putem lua decizia in acest an

Guvernul va adopta in acest an masura privind amnistia fiscala daca aceasta va ajuta economia si daca nu vor exista obiectii din partea Comisiei Europene CE), in conditiile in care statul poate recupera doar 17 miliarde de lei din totalul de 100 de miliarde de lei, cat este datoria totala a companiilor si persoanelor fizice catre stat, a anuntat, marti seara, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

PMP condamna planul Guvernului de a decide amnistia fiscala

PMP condamna planul Guvernului de a decide amnistia fiscala pana la sfarsitul anului, atentionand ca aceasta a fost gandita cu dedicatie pentru clientela PSD. Un eventual proiect de amnistie fiscala,.

Scandal urias la Finante pe casa lui Iohannis. Ministrul Finantelor si seful ANAF, acuzatii dure

Casa lui klaus Iohannis provoaca scandal la finante. intrebat de ce se intarzie recuperarea banilor de la familia Iohannis, ministrul Finantelor, a declarat ca a cerut de la ANAF dovada ca a socilitat trecerea im.

Acestia sunt romanii care ar putea calatori in SUA fara vize. Ce a solicitat ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, i-a solicitat ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, in cadrul unui eveniment public, sa propuna autoritatilor din tara sa ridicarea vizelor pentru romanii care.

Cum justifica ministrul Finantelor amnistia fiscala: Incompetenta managementului companiilor de stat!

Reprezentantii Guvernului lanseaza, din nou, in spatiul public, un subiect extrem de controversat: o noua amnistie fiscala. Insa, asa cum ne-am obisnuit deja in astfel de cazuri, nu exista un proiect clar redactat pe aceasta tema, nu stie nimeni cum,.

Surse: PSD ia in calcul ca amnistia fiscala sa se aplice celor cu datorii la 31 decembrie 2017. Ce inseamna acest lucru si cine sunt beneficiarii

Guvernul PSD-ALDE pregateste o amnistie fiscala. Dragos Valcov, eminenta cenusie a programului economic al social-democratilor, a anuntat ca aceasta este rpevazuta in programul de guvernare. Surse din.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )