Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Asa cum am estimat, industria isi revine. Masurile luate de guvern pana acum au avut un impact pozitiv si acest lucru se vede

B1 B1,
Ministrul Finantelor, Florin Citu: Asa cum am estimat, industria isi revine. Masurile luate de guvern pana acum au avut un impact pozitiv si acest lucru se vede

Ministrul Finantelor, Florin Citu, precizeaza intr-un mesaj postat pe Facebook ca noile date statistice referitoare la productia industriala indica faptul ca acest sector isi revine din criza provocata de pa. continuă pe B1

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca luni va prezenta concluziile raportului facut dupa controlul la Primaria Capitalei: Sunt probleme mari acolo!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta, printr-o postare pe Facebook, ca luni va prezenta concluziile raportului facut de departamentul de Inspectie Economica la Primaria Municipiului.

FLORIN CITU: Primaria Bucuresti a avut bani, a bugetat subventia, dar nu a platit-o

Primaria Capitalei a avut bani, a bugetat subventia, dar nu a platit-o, banii fiind cheltuiti pe alte proiecte, sustine ministrul Finantelor, Florin Citu.

FLORIN CITU: Primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat pe pagina personala de Facebook ca primul raport de control de la Primaria Capitalei a fost rimis la DNA.

Florin Citu, noi detalii despre neregulile gasite la Primaria Capitalei: Dovada ca au fost bani, dar nu s-a platit subventia pentru termoficare

Continua dezvaluirile facute dupa controlul financiar la Primaria Capitalei. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat, marti, pe Facebook, noi dovezi ale faptului ca Primaria Capitalei a avut bani dar.

Florin Citu: Investitii de 30 de miliarde lei in primele noua luni

Romania este singura tara din Uniunea Europeana in care investitiile au avut o contributie pozitiva la dinamica Produsului Intern Brut, afirma ministrul Finantelor Florin Citu, care sustine ca in primele noua luni au fost investite 30 de miliarde lei.

Florin Citu: Sa fie foarte clar pentru toata lumea - primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA

Ministrul finantelor Florin Citu anunta, luni seara, ca primul raport de control de la Primaria Capitalei a fost trimis la DNA, prejudiciul calculat de catre inspectori fiind de 200 de milioane de lei, scrie News. ro.

Florin Citu: Sa fie foarte clar pentru toata lumea - Primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta, luni seara, ca primul raport de control de la Primaria Capitalei a fost trimis la DNA, prejudiciul calculat de catre inspectori fiind de 200 de milioane de lei.

Florin Citu, dupa controlul la Primaria Capitalei: E vorba aici de proasta organizare. Sume s-au dat, dar subventiile nu s-au achitat. La cine au ajuns banii? Reactia Gabrielei Firea (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat, luni, rezultatele controlului efectuat la Primaria Capitalei, condusa inca de social-democrata Gabriela Firea. Liberalul a afirmat ca PMB a avut bani anul acesta,.

Florin Citu: Situatia Primariei Bucuresti la datorii arata rau. Arata o administrare proasta a banului public Au fost alocati bani pentru plata subventiilor. Plata catre subventie nu s-a facut. Unde au ajuns acesti bani si la cine?

Am cerut o situatie a modului in care au fost cheltuiti banii publici in institutiile statului, a declarat ministrul Finantelor, Florin Citu, intr-o declaratie de presa transmisa pe Facebook. Situatia pe care am primit-o a fost departe de a fi imbucuratoare. Am gasit companii care nu au avut o analiza a situatiei economice financiare facuta in ultimii 10-15 ani, a spus el.

Florin Citu: Au fost gasite nereguli mari la Primaria Capitalei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca, luni, in cadrul declaratiilor de presa saptamanale,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3205 seconds )