Libnet.ro
UNICEF

00:06

Programul Prima Casa NU se inchide. Anuntul ministrului Finantelor

B1 B1,
Programul Prima Casa NU se inchide. Anuntul ministrului Finantelor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, neaga zvonurile potrivit carora Programul Prima Casa se inchide. Citu a declarat ca programul va fi evaluat si imbunatatit, dar nu va fi eliminat. Nu a oprit nimeni. continuă pe B1

Programul PRIMA CASA se apropie de final! Citu: Economia nu mai este in criza

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni, ca Programul Prima Casa nu prea isi mai are rostul, dat fiind faptul ca economia nu este in criza. Sunt doua lucruri. Deja plafoanele pentru.

Cand se maresc pensiile cu 40% si de unde sunt banii. Anuntul ministrului de Finante

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a facut un anunt privind marirea pensiilor cu 40%. Cand se maresc veniturile bunicilor si de unde sunt banii. Anuntul ministrului de Finante: cand se maresc pensiile cu 40% si de unde sunt banii Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat luni, la Palatul Parlamentului, ca banii necesari pentru cresterea .

Reactie nervoasa a lui Firea dupa acuzatiile ministrului Finantelor: Va fi cutremur politic

Gabriela Firea afirma ca acuzatiile ministrului de Finante la adresa sa sunt niste aberatii, sustinand ca se autodenunta ca a folosit bugetul capitalei pentru oameni. Replica primarului vine dupa ce Florin Citu a acuzat-o ca a cheltuit in scop electoral bugetul Primariei. Nu mai petreceti, mancati, beti si stati prin curent si praf, in birourile ministeriale!, il ataca din start primarul pe ministru. Citu o acuza pe Firea ca a folosit bugetul Primariei in scop electoral: Nu exista nicio diferenta intre Dragnea, Valcov, Teodorovici si Firea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )