Libnet.ro
UNICEF

00:06

Un senator sugereaza anchetarea lui Eugen Teodorovici si Darius Valcov pentru manipularea pietei

Adevărul Adevărul,
Un senator sugereaza anchetarea lui Eugen Teodorovici si Darius Valcov pentru manipularea pietei

Senatorul PNL, Florin Citu, se intreaba daca Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vor fi anchetati pentru manipularea pietei, dupa ce au influentat cotatiile bursiere ale companiilor petroliere prin propunerea plafonarii pretului gazelor. continuă pe Adevărul

Darius Valcov descrie Romania viitorului la Antena 3 si pare propaganda

Consilierul de stat al premierului Viorica Dancila a fost invitat aseara la Antena 3. in acel context, Darius Valcov a facut o serie de declaratii ce par sa ilustreze Romania ca fiind raiul pe pamant. Conform spuselor lui Darius Valcov, Romania a inceput o dezvoltare extrem de accelerata si vom avea de beneficiat cu totii, [].

Darius Valcov, PREASLAVIT in presa locala: Un Putin al nostru! O minte luminata! Eu ii iert cele RELE, sa fie conducatorul nostru

Olteanul Darius Valcov, fost ministru al Finantelor si actual consilier in Guvernul Dancila, condamnat la 8 ani de inchisoare pentru coruptie, este preaslavit in presa locala. intr-o oda penibila, unul.

Guvernul plafoneaza pretul la gaze, cum a zis Darius Valcov

Ministerul Finantelor propune plafonarea pretului gazelor naturale din productia interna la 55 lei/Mwh pana la finalul lunii iunie 2021, se arata intr-un proiect de hotarare publicat pe site-ul institutiei. Acesta vine la numai doua zile dupa ce consilierul prim-ministrului Darius Valcov a anuntat ca Guvernul poate face acest lucru.

Darius Valcov: Pana la finalul anului incep licitatiile pentru 3 autostrazi si canalul Dunare-Bucuresti

Darius Valcov, consilierul prim-ministrului Viorica Dancila, a declarat, luni, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca pana la sfarsitul anului vor incepe licitatiile pentru canalul Dunare-Bucuresti si pentru cele trei autostrazi: Ploiesti-Brasov,.

Darius Valcov sustine ca amnistia fiscala este prevazuta in programul de guvernare: Se face, nu se discuta

Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila, a declarat, luni seara, ca masura amnistiei fiscale este prevazuta in programul de guvernare si include stergerea datoriilor unor companii, el sustinand insa ca.

Darius Valcov: Aministia fiscala este prevazuta in programul de guvernare. Astfel de lucruri se fac, nu se discuta

Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului Viorica Dancila, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca masura amnistiei fiscale este prevazuta in programul de guvernare si include stergerea datoriilor unor companii, el sustinand insa ca astfel de lucruri se fac, nu se discuta.

Eugen Teodorovici: Companiile de stat cu datorii istorice ar putea beneficia de amnistia fiscala

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici a declarat vineri la Constanta ca de amnistia fiscala ar putea beneficia companiile de stat cu datorii istorice, mentionand ca se fac analize la nivelul ministerului, iar o decizie in acest sens se va lua la sfarsitul verii, relateaza Mediafax.

Eugen Teodorovici vrea sa scoata acciza la carburant

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, joi, ca are in plan pe viitor scoatere accizei la carburant, argumentand ca nu este adeptul taxelor si impozitelor numeroase si ca orice roman normal la cap ar.

Eugen Teodorovici i-a solicitat ambasadorului SUA eliminarea vizelor macar pentru oamenii de afaceri romni

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, i-a solicitat joi ambasadorului Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, sa scoata macar vizele pentru oamenii de afaceri romani, pentru a crea acelasi mediu concurential ca ceilalti parteneri din Uniunea Europeana.

Contre ntre Eugen Teodorovici si Ionut Misa pe tema banilor care trebuie recuperati de la Iohannis pentru casa din Sibiu pierduta n instanta

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi ca a cerut ANAF-ului sa dovedeasca daca a cerut catre Cartea Funciara ca imobilul din Sibiu care a apartinut presedintelui Klaus Iohannis sa intre in administrarea statului. Seful ANAF, Ionut Misa, spune ca nu a primit de la minister un titlu in baza caruia sa faca executarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )