Libnet.ro
UNICEF

07:00

Teodorovici anunta masuri pentru cei care trimit bani din strainatate

Adevărul Adevărul,
Teodorovici anunta masuri pentru cei care trimit bani din strainatate

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti ca romanii care traiesc in strainatate vor putea transfera banii in tara fara plata comisioanelor prin sucursale CEC Bank ce se vor infiinta in strainatate. continuă pe Adevărul

Ministrul Teodorovici, anunt pentru romanii care trimit bani din strainatate: ce schimbare pregateste pentru diaspora

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, promite beneficii pentru romanii care traiesc in strainatate. Acestia ar putea scapa de plata comisioanelor atunci cand trimit bani in tara. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca romanii care traiesc in afara tarii vor putea trimite bani in Romania fara sa mai plateasca si comisioane. Seful de la Finante [] .

Alexandru Mazare, mesaj pentru cei care se bucura ca fostul primar al Constantei este extradat: Sa aiba parte de dreptatea pe care a avut-o Radu in procesul in care a fost condamnat

Alexandru Mazare, fratele lui Radu Mazare, i-a criticat, luni, pe cei care se bucura ca fostul primar al Constantei este adus in tara din Madagascar pentru a fi incarcerat, spunand ca le doreste sa aiba parte de aceeasi dreptate pe care a avut-o si fostul edil in procesul in care a fost condamnat la noua ani de inchisoare.

Mesaj special transmis de Simona Halep inainte de Roland Garros, pentru cei care au criticat-o

Simona Halep va incepe turneul de la Roland Garros, din postura de detinatoare a titlului, o postura inedita pentru sportiva care a cazut acum pe locul 3 mondial. Simona a dezvaluit care a fost unul dintre.

[P] Premiera: un profesor din Oxford sustine un masterclass gratuit in Romania pentru cei care vor sa experimenteze o zi din sistemul educational britanic de top

Oxford, The City of Dreaming Spires Orasul Turnurilor de Vis), este renumit in intreaga lume pentru universitatea si istoria sa. Pentru mai mult de 800 de ani, a fost casa regalitatii si a intelectualilor din Marea Britanie. Orasul se mandreste cu o structura de invatamant public si privat de cel mai inalt nivel, de la scoli primare, pana la centre de educatie specializate, precum si alte institutii private de invatamant superior, pe langa celebra University of Oxford.

Marile provocari ale anului 2019 pentru cei care activeaza in industria IT

Industria IT evolueaza in mod constant, iar in fiecare an sunt lansate noi produse si servicii, mai rapide ca niciodata. Toate aceste schimbari revolutioneaza nu numai viata de zi cu zi a oamenilor, dar si modul de lucru al marilor companii, in special.

VIORICA DANCILA: Guvernul actual a alocat cei mai multi bani pentru sanatate

Premierul Vorica Dancila, a declarat, astazi, cu ocazia unei vizite la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, ca guvernul pe care il conduce a alocat cei mai multi bani pentru sanatate si ca in continuare se au in vedere investitii, .

Antonio Tajani: Trebuie sa fim atenti la cei care vor sa preia controlul asupra infrastructurii energetice din UE

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, considera ca Europa trebuie sa fie atenta la cei care vor sa preia controlul asupra infrastructurii vitale din Uniunea Europana, mai ales in domeniul energetic. Este important sa nu riscam sa cedam controlul unora care au alte interese decat noi, a declarat luni, la Florenta, Antonio Tajani, potrivit Agerpres.

FRATELE LUI RADU MAZARE DESPRE CEI CARE SE BUCURA DE SITUATIA FOSTULUI PRIMAR: Sa aiba parte de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv

Fratele lui Radu Mazare, Alexandru Mazare, a afirmat astazi, referindu-se la cei care se bucura de situatia fostului primar, ca se roaga ca toti acesti oameni sa aiba parte in viata lor de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv.

Lidia Fecioru si Pilda Zilei: Sa nu va fie frica de cei care va iubesc.... Continuarea este incredibila

Lidia Fecioru a prezentat, sambata seara, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse pilda zilei. Sa nu va fie frica de cei care va iubesc, sa va fie frica de cei care se fac ca va.

Iohannis ataca din nou Guvernul: A luat masuri hazardate, cu mesaje adverse pentru investitorii straini / ii cunoastem pe cei care nu lupta, cu adevarat, cu birocratia si coruptia. Doar cauta sa perpetueze o economie de clan

Presedintele Klaus Iohannis ataca din nou Guvernul, criticand digitalizarea scazuta a economiei si a administratiei publice, care arata ca lucrurile trebuie schimbate rapid. El a spus ca Executivul a luat masuri hazardate si intempestive, fara o minima fundamentare, si a avut mesaje adverse pentru investitorii straini, avertizandu-i pe guvernanti sa nu sacrifice viitorul nostru economic vanzand oamenilor doar iluzii statistice.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )