Libnet.ro
UNICEF

10:15

Teodorovici, despre Fondul Suveran de Investitii: Urmeaza sa stabilim...

B1 B1,
Teodorovici, despre Fondul Suveran de Investitii: Urmeaza sa stabilim...

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, dupa discutia cu Liviu Dragnea, ca au fost clarificate toate aspectele referitoare la infiintarea Fondului Suveran de Investitii, informeaza. continuă pe B1

Tariceanu, despre Fondul Suveran: Am gasit alaturi de PSD terenul de consens in proportie de 95%

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca ALDE si PSD au convenit, in proportie de 95%, asupra formei proiectului Fondului Suveran de Investitii. Am avut vineri seara o discutie cu.

Teodorovici: Ordonanta privind Fondul Suveran de Investitii intra n sedinta de Guvern

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat joi, la Parlament ca ordonanta referitoare la infiintarea Fondului Suveran de Investitii va fi discutata in sedinta de guvern de vineri. Proiecul Fondului Suveran de Investitii este blocat de catre ALDE, partenerii de Coalitie ai PSD nefiind de acord ca in Fond sa fie introduse si companiile energetice.

Ordonanta privind Fondul Suveran de Investitii, in dezbatere maine

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat astazi ca ordonanta referitoare la infiintarea Fondului Suveran de Investitii va fi discutata in sedinta de guvern de maine.

Fondul Suveran de Investitii si Dezvoltare. Care este miza si care sunt dilemele

Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) este aproape de a fi infiintat, presedintele PSD Liviu Dragnea precizand ca o ordonanta de urgenta in acest sens va fi adoptata in sedinta de Guvern din aceasta saptamana. Claudiu Vrinceanu, fost secretar de stat in Ministerul Economiei, a analizat ce este FSDI si ce ar urma sa faca, dar si care sunt mizele crearii sale.

ANALIZA Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii: Resurse economice ale romnilor, pe mna unei conduceri politice fara o viziune pentru tara

Ce este FSDI si ce ar urma sa faca? Nota de fundamentare incepe cu o vaga referire la Fondul Suveran al Norvegiei, despre care se precizeaza ca, date fiind dimensiunile sale enorme, investeste in afara Norvegiei, in actiuni foarte lichide ale unor companii mari, listate pe diversele burse din lume. Comparatia incearca sa induca ideea ca FSDI ar fi similar cu Fondul Suveran al Norvegiei, creat de una dintre cele mai respectate tari din lume, laudata pentru un nivel de incredere foarte ridicat in autoritatile publice si coruptie practic zero. Doar ca, de fapt, in afara de cuvantul fond, cele doua institutii ar fi cum nu se poate mai diferite.

Teodorovici, despre dosarul lui Tariceanu: Nu am informatii si nu ma preocupa astfel de aberatii si idiotienii

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a spus, intrebat despre dosarul Microsoft in care seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este acuzat de DNA ca ar fi primit mita de 800. 000 de dolari, ca nu are informatii despre acest lucru si ca nu il intereseaza astfel de aberatii si idiotenii, pentru care unii pierd timpul si resursele financiare ale tarii.

Teodorovici, despre Autostrada Unirii: Se face. Finantarea poate sa difere, fie ca sunt fonduri europene, buget de stat sau parteneriat public-privat

Ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, da asigurari ca Autostrada Unirii Iasi Targu Mures se va realiza, fie din fonduri europene, din bugetul de stat sau prin parteneriat public-privat. Teodorovici a subliniat ca cel mai important este sa fie pregatita documentatia necesara pentru inceperea lucrarilor.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )