Libnet.ro
UNICEF

13:16

Teodorovici pune pe pauza proiectul cu inchisoarea pentru neplata impozitelor

Adevărul Adevărul,
Teodorovici pune pe pauza proiectul cu inchisoarea pentru neplata impozitelor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, anunta ca opreste proiectul de lege care introduce pedeapsa cu inchisoarea pentru neplata impozitelor si contributiilor la buget, pana va strange 10. 000 de semnaturi de la oamenii de afaceri, scrie profit. ro. continuă pe Adevărul

Propunerea lui Teodorovici privind inchisoarea pentru neplata contributiilor, alternativa la cresterea taxelor

Expunerea de motive la initiativa lui Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, ca senator, cu privire la pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu platesc contributiile la stat, spune ca ar aduce mai multi bani la buget.

Teodorovici renunta la proiectul privind inchisoarea pentru datornici

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, renunta la proiectul privind inchisoarea de la 1 la 6 ani pentru retinerea si neplata, incasarea si neplata, ori, dupa caz, neretinerea sau neincasarea, in cel mult 30 zile de la termenul de scadenta prevazut de lege, a impozitelor sisau contributiilor.

SONDAJ Eugen Teodorovici propune inchisoare pentru neplata la timp a contributiilor la stat. E ok?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a depus ca senator o initiativa legislativa prin care propune pedeapsa cu inchisoarea pentru cei care nu platesc la timp contributiile la stat. El sustine ca astfel ar fi atrasi mai multi bani la buget. Pe de alta parte, un consultant fiscal a atras atentia ca, desi in principiu e bun, actul normativ poate baga oameni nevinovati la puscarie si are nevoie de corecturiclarificari. Sondaj HotNews. ro: Eugen Teodorovici propune inchisoare pentru neplata contributiilor la stat - e ok?.

Declaratiile ambigue ale lui Teodorovici cu privire la proiectul inchisorii pentru datornici. Dimineata a zis ca se opreste, ca asteapta 10.000 de semnaturi. La pranz, ca ramane in Parlament

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, renunta la a mai promova proiectul privind inchisoarea de la 1 la 6 ani pentru retinerea si neplata, incasarea si neplata, ori, dupa caz, neretinerea sau neincasarea, in cel mult 30 zile de la termenul de scadenta prevazut de lege, a impozitelor sisau contributiilor.

Teodorovici a depus la Parlament proiectul privind inchisoarea pentru evaziune fiscala. Ce prevederi mai cuprinde propunerea presedintelui executiv al PSD

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor si presedintele executiv al PSD, a depus, la Parlament, o propunere legislativa, care prevede ca retinerea si neplata la timp a impozitelor si contributiilor la bugetul de.

PROIECT: inchisoare de la 1 la 6 ani pentru retinerea si neplata impozitelor si contributiilor

Retinerea si neplata la timp a impozitelor si contributiilor la bugetul de stat se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 6 ani, prevede o propunere legislativa initiata de ministrul Finantelor, senatorul Eugen Teodorovici, si depusa la Parlament.

SENAT, (PROIECT): inchisoare de la 1 la 6 ani pentru retinerea si neplata impozitelor si contributiilor

Retinerea si neplata la timp a impozitelor si contributiilor la bugetul de stat se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 6 ani, prevede o propunere legislativa initiata de ministrul Finantelor, senatorul Eugen Teodorovici, si depusa la Parlament.

Teodorovici joaca leapsa cu proiectul privind inchisoarea pentru datornici

ACTUALIZARE - EUGEN TEODOROVICI: Este necesara o dezbatere mai larga in zona economica si am toata convingerea ca oamenii de afaceri vor veni clar cu sustinere pentru aceasta varianta. ) Sensul proiectului este protejarea atat a angajatului, angajatorului si a bugetului de stat. ) Proiectul ramane in Parlament si colegii parlamentari vor decide cand va fi inclus pe agenda Comisiei.

inchisoare de la 1 la 6 ani pentru retinerea si neplata impozitelor si contributiilor

Retinerea si neplata la timp a impozitelor si contributiilor la bugetul de stat se pedepseste cu inc.

Mihail Neamtu, despre propunerea lui Eugen Teodorovici privind inchisoarea pentru datornici: Va consolida regimul sclavagist

Purtatorul de cuvant al PMP, Mihail Neamtu, a criticact luniproiectul de lege care prevede inchisoare pentru cei cacre nu isi platesc la timp contributiile la stat. in viziunea sa, aceasta.

ştiri din Economie

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )