Libnet.ro
UNICEF

11:00

Teodorovici sustine ca de amnistia fiscala ar putea beneficia companii de stat cu datorii istorice

Adevărul Adevărul,
Teodorovici sustine ca de amnistia fiscala ar putea beneficia companii de stat cu datorii istorice

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sustine ca se fac analize la minister legat de amnistie, intentia fiind ca de aceasta sa beneficieze companii de stat care au acumulat datorii istorice si care, probabil, se vor inchide in cativa ani daca nu vor fi luate anumite masuri. O decizie legata de amnistie urmeaza sa fie luata la sfarsitul verii. continuă pe Adevărul

Teodorovici despre amnistia fiscala: Trebuie informata Comisia Europeana. Putem lua decizia in acest an

Guvernul va adopta in acest an masura privind amnistia fiscala daca aceasta va ajuta economia si daca nu vor exista obiectii din partea Comisiei Europene CE), in conditiile in care statul poate recupera doar 17 miliarde de lei din totalul de 100 de miliarde de lei, cat este datoria totala a companiilor si persoanelor fizice catre stat, a anuntat, marti seara, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici: Companiile de stat cu datorii istorice ar putea beneficia de amnistia fiscala

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici a declarat vineri la Constanta ca de amnistia fiscala ar putea beneficia companiile de stat cu datorii istorice, mentionand ca se fac analize la nivelul ministerului, iar o decizie in acest sens se va lua la sfarsitul verii, relateaza Mediafax.

Darius Valcov sustine ca amnistia fiscala este prevazuta in programul de guvernare: Se face, nu se discuta

Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila, a declarat, luni seara, ca masura amnistiei fiscale este prevazuta in programul de guvernare si include stergerea datoriilor unor companii, el sustinand insa ca.

Amnistia fiscala, buna sau rea? Cine sunt principalii beneficiari

Guvernul va adopta in acest an masura privind amnistia fiscala, care ar urma sa se aplice celor care erau datori la 31 decembrie 2017, insusi ministrul Finantelor recunoscand ca statul nu este in stare sa recupereze mare parte din bani. Printre cei mai mari datornici se regasesc oameni precum primarul sectorului 3 din Capitala, Robert Negoita, sau mari companii de stat. Specialistii explica in ce conditii ar fi buna o amnistie.

Cum justifica ministrul Finantelor amnistia fiscala: Incompetenta managementului companiilor de stat!

Reprezentantii Guvernului lanseaza, din nou, in spatiul public, un subiect extrem de controversat: o noua amnistie fiscala. Insa, asa cum ne-am obisnuit deja in astfel de cazuri, nu exista un proiect clar redactat pe aceasta tema, nu stie nimeni cum,.

PMP condamna planul Guvernului de a decide amnistia fiscala

PMP condamna planul Guvernului de a decide amnistia fiscala pana la sfarsitul anului, atentionand ca aceasta a fost gandita cu dedicatie pentru clientela PSD. Un eventual proiect de amnistie fiscala,.

SONDAJ. Sunteti de acord cu AMNISTIA FISCALA? VOTEAZA!

Consilierul de stat al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a declarat luni seara, in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, ca masura amnistiei fiscale este prevazuta in programul de guvernare si incl.

Surse: PSD ia in calcul ca amnistia fiscala sa se aplice celor cu datorii la 31 decembrie 2017. Ce inseamna acest lucru si cine sunt beneficiarii

Guvernul PSD-ALDE pregateste o amnistie fiscala. Dragos Valcov, eminenta cenusie a programului economic al social-democratilor, a anuntat ca aceasta este rpevazuta in programul de guvernare. Surse din.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )