Libnet.ro
UNICEF

09:30

Transportatorii cer introducerea formularului de localizare a pasagerilor. Care sunt tarile in care este solicitat

Adevărul Adevărul,
Transportatorii cer introducerea formularului de localizare a pasagerilor. Care sunt tarile in care este solicitat

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) solicita Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, Ministerului Sanatatii si Ministerului Finantelor introducerea in Romania a formularului de localizare a pasagerilor, in format online, pentru a se asigura o trasabilitate a tuturor cetatenilor straini, inclusiv a conducatorilor auto care intra pe teritoriul national sau se afla in tranzit. continuă pe Adevărul

PENTRU PERSOANELE STRAINE CARE INTRA PE TERITORIUL ROMANIEI UNTRR solicta introducerea formularului de localizare a pasagerilor

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) solicita autoritatilor romane introducerea formularului de localizare a pasagerilor, pentru o mai buna monitorizare a activitatii transportatorilor si conducatorilor auto straini pe teritoriul Romaniei.

Horoscopul dragostei 2021. Zodiile care sunt fericite, in functie de pereche

Compatibilitatea intre zodii este foarte importanta. Astfel ca, unele zodii se inteleg de minune intre ele, in timp ce altele nu au nimic in comun. Din acest motiv este bine sa cunoasteti cu care dintre nativii zodiacului sunteti compatibili si cu care nu va intelegeti chiar deloc. Zodiile compatibile in dragoste Toata lumea stie ca .

Ultimele vedete din Romania care sunt victime pe internet. Ce s-a aflat chiar acum

O grupare specializata in piraterie informatica a clonat identitatile mai multor vedete de la noi, a preluat controlul asupra conturilor bancare, parolelor de Internet Banking, e-mail sau Facebook si a efectuat tranzactii in numele lor. Au fost si cazuri in care acestia au cerut bani celor din lista lor de prieteni. Ultimele vedete din Romania .

Ministrul Muncii, anuntul pe care niciun angajat nu dorea sa il auda. Care sunt sporurile salariale taiate din bugetul statului

Ministrul Muncii a facut anuntul de care toata lumea se temea. Milioane de romani angajati la stat vor avea de suferit in urma deciziei luate de autoritati. Astfel, mai multe sporuri vor disparea din sistemul public, iar alte venituri suplimentare se vor reduce sau se vor oferi in mod egal tuturor. Ce reprezinta, de fapt, .

Vestea momentului pentru romani: se iese mai devreme la pensie. Care sunt conditiile

Camera Deputatilor a adoptat de curand, un proiect de lege care trecuse, inca din martie anul trecut, de votul Senatorilor. Conform actului normativ, o categorie de angajati romani se vor.

Ce urmeaza dupa ce Parlamentul a votat eliminarea pensiilor speciale. Care sunt sansele ca CCR sa respinga decizia

Parlamentul a decis miercuri cu 357 de voturi pentru, zero abtineri si zero voturi impotriva eliminarea pensiilor speciale ale alesilor. UDMR s-a abtinut la vot. Amendamentul USR-PLUS care prevede taierea.

Campionii protejarii mediului care sunt cu adevarat ipocriti: Norvegia, Canada si Marea Britanie

In Oslo, Norvegia, lampile stradale sunt alimentate cu surse regenerabile. Pentru a economisi energie, luminile inteligente se estompeaza atunci cand nimeni nu este in jur. Exista doar o problema. O mare parte din inovatia de mediu cu care Norvegia este atat de mandra este finantata din banii sai din petrol. Si intentioneaza sa o mentina asa pentru mult timp, scrie CNN.

Ce sanse are eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor sa fie blocata de CCR. Augustin Zegrean: Cei care sunt acum in plata probabil o vor ataca, dar se vor impiedica de un lucru (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale, a explicat miercuri seara, pe B1 TV, ca nu este vorba despre o pensie speciala a deputatilor si senatorilor, ci despre o indemnizatiepe care.

Sef directie SRI: Grupari de criminalitate organizata, terorista sau chiar tari ostile deruleaza atacuri asupra infrastructurilor critice din Romania. Care sunt provocarile in timpul pandemiei

In prezent, grupari de criminalitate organizata, terorista sau chiar tari ostile deruleaza atacuri, uneori concertate, asupra infrastructurilor critice din Romania sau statelor aliate, agresivitatea operatiunilor fiind fara precedent, a declarat miercuri seful Directiei Generale de Analiza din cadrul SRI, Adrian Paraluta, intr-o dezbatere privind crizele de securitate nationala. Romania se confrunta si cu propaganda anti-Occidentala si anti-Europeana care imbraca forme mai mult sau mai putin subtile.

RENATE WEBER: Pe mine nu m-a informat nimeni oficial care sunt motivele de nemultumire, ce reprosuri mi se aduc

Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat ieri seara, la Antena 3, ca nu i s-au comunicat reprosurile care i se aduc si a precizat ca revocarea sa se poate face doar pentru incalcari ale Constitutiei si legilor, noteaza News. ro. in cazul revocarii, Renate Weber a precizat ca ia in calcul mai multe aspecte, referindu-se la faptul ca nu are nicio cale de atac cu privire la acest demers.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )