Libnet.ro
UNICEF

09:45

ANAF a recuperat 23 milioane lei, din executarea celor care nu au putut sa plateasca ratele la creditele Prima casa

Hotnews Hotnews,
 ANAF a recuperat 23 milioane lei, din executarea celor care nu au putut sa plateasca ratele la creditele Prima casa

De la lansarea Programului Prima casa, in anul 2009, pana la finele lunii iulie 2019, au fost acordate 279. 179 garantii si promisiuni de garantare, in valoare totala de peste 24,87 miliarde lei, potrivit Ministerului Finantelor Publice MFP). continuă pe Hotnews

Ocna Sibiu primeste 7,6 milioane lei pentru modernizare

Ocna Sibiului va beneficia de investitii in valoare de 7,6 milioane lei pentru modernizarea parcului balnear, amenajarea unui camping turistic si a unui parc de rulote, potrivit Ministerului Turismului.

Credit Europe Bank Romania - profit brut de 39 milioane lei, in primul semestru

Credit Europe Bank Romania a realizat un profit brut de 39 milioane lei, in primul semestru din acest an, inregistrand astfel o perioada cu valori constante si sustenabile, anunta un comunicat al bancii.

Proiectele pentru care Primaria Buzau vrea un credit de 50 de milioane lei de la CEC sau Trezoreria Statului

Conducerea Primariei a decis sa acceseze un imprumut la CEC sau la Trezoreria Statului, credit rambursabil in 10 ani, in valoare de 50 de milioane de lei.

DE LA 35,12 MILIOANE LEI LA 188,98 MILIOANE LEI CE Oltenia si-a crescut profitul brut de 5 ori, in primul semestru

Complexul Energetic CE) Oltenia a inregistrat un profit brut de 188,98 milioane lei, la o cifra de afaceri de 1,51 miliarde lei, in prima jumatate a anului in curs, fata de un profit brut de 35,12 milioane lei, respectiv o cifra de afaceri de 1,41 miliarde lei la 30 iunie 2018.

Evaziune de peste 2,6 milioane de lei din afaceri cu piei de animale. Administratori condamnati cu suspendare pentru rambursari ilegale de TVA

Peste 2,6 milioane de lei este prejudiciul provocat la bugetul statului de doi administratori ai unor societati comerciale din Sebes, respectiv Vidra, care au creat un mecanism financiar menit sa le permita obtinerea ilegala de rambursare de TVA.

Trei drumuri judetene, modernizate cu 133 milioane de lei. Banii provin din fonduri europene

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Victor Moraru, a semnat in prezenta Ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, vicepremierul Daniel Suciu, contractul pentru modernizarea din fonduri europene a trei tronsoane de drumuri judetene cu o lungime totala de 47,45 km.

Bugetul alocat Programului Rabla Plus pentru persoanele juridice a fost suplimentat cu suma de 20 milioane lei

Guvernul a suplimentat cu 20 de milioane de lei, in sedinta de miercuri, bugetul alocat Programului Rabla Plus pentru persoanele juridice.

Primaria Capitalei a terminat o singura statuie din cele 4 promise pentru Centenar, in valoare totala de peste 40 milioane lei

Primaria Capitalei a comandat patru statui pentru a celebra pe 1 decembrie 2018 o suta de ani de la Marea Unire. Este vorba despre monumente dedicate Generalului Berthelot, Reginei Maria, Regelui Ferdinand I si ilustrului om politic liberal IC Bratianu. in total, costurile pentru 3 dintre monumente se ridica la circa 40 milioane lei, iar pentru cel de-al patrulea inca nu stim valoarea. Anul Centenar a trecut de mult, insa din cele 4 statui promise doar una a fost terminata la timp si amplasata pe domeniul public, respectiv statuia Gen. Berthelot, inaugurata pe 10 decembrie 2018.

Un tanar a fost alergat de politisti pe strazile Devei dupa ce a furat 1.000 de lei din geanta unei femei

Politistii din Deva au alergat aproape un kilometru dupa un tanar acuzat ca a furat 1. 000 de lei din portofelul unei femei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )