Libnet.ro
UNICEF

13:45

CU CELE MAI IMPORTANTE PREVEDERI DIN OUG 114 TOPITE BET evolueaza peste asteptarile pietei si urca cu 25%, in 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CU CELE MAI IMPORTANTE PREVEDERI DIN OUG 114 TOPITE BET evolueaza peste asteptarile pietei si urca cu 25%, in 2019

Indicele BET, al Bursei de Valori Bucuresti BVB), a marcat un avans de circa 25% in acest an intervalul 31 decembrie - 27 august 2019), perioada in care executivul a topit cele mai importante prevederi ale Ordonantei de Urgenta a Guvernului 114, care au cauzat prabusirea cotatiilor principalilor emitenti de la bursa noastra la finele anului anterior, cel mai sever soc aparut din pricina unor cauze interne pe care BVB l-a cunoscut in cei peste 23 de ani de la reinfiintarea sa din 1995. continuă pe Ziarul Bursa

AFEER, DUPA ABROGAREA UNOR ARTICOLE DIN OUG 114: Haos si incertitudini pe piata de energie

Abrogarea in Comisia de industrii din Camera Deputatilor a unor articole din OUG 114, care reintroduceau preturile reglementate pe piata de energie electrica si gaze naturale, aduce din nou haos si incertitudine in sector, intr-o perioada in care preturile sunt oricum in crestere, a declarat, marti, pentru AGERPRES, Ion Lungu, presedintele Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER).

Incertitudini pe piata de energie, dupa abrogarea unor articole din OUG 114

Abrogarea in Comisia de industrii din Camera Deputatilor a unor articole din OUG 114, care reintrodu.

SPECIALISTI DIN ENERGIE: Abrogarea prevederilor din OUG 114, pentru sectorul energiei, dovedeste eroarea guvernantilor

Cutisteanu, Petprod: OUG 1142018 a fost modificata pana a ramas o gaina jumulita * Lungu, AFEER: Este bine ca se repara o prostie facuta in decembrie anul trecut * Ovidiu Demetrescu: Aceasta noua schimbare legislativa arata ca noi continuam in aceeasi directie de schimbare constanta * ROPEPCA: Masurile impuse prin OUG 114 au perturbat functionarea pietei de gaze, ducand la cresterea artificiala a pretului nereglementat * Virgil Popescu: Ne vom lupta in continuare pentru a indrepta aceasta eroare numita OUG 114! * BET - la un nou maxim post-criza Membrii Comisiei pentru Industrii si Servicii din Camera Deputatilor au votat, ieri, in favoarea eliminarii prevederilor din OUG 1142018 pentru sectorul energiei, mai exact pentru renuntarea la plafonarea preturilor la gaze naturale si energie electrica, precum si pentru eliminarea taxei de 2% din cifra de afaceri a companiilor care activeaza in domeniul energiei.

Toamna jocurilor. Care sunt cele mai importante titluri care se vor lansa in ultima treime a lui 2019

Anul 2019 ne-a oferit deja cateva titluri excelente, precum Metro:Exodus, noul joc din seria Mortal Kombat sau Days Gone. Cea mai buna parte a anului in materie de gaming vine insa abia acum.

Are 16 ani si poarta masura 57 la pantofi: povestea tanarului care detine recordul pentru cele mai mari picioare din lume

Are 16 ani si 57 numarul la pantofi. Adolescentul german a primit titlul de omul cu cele mai mari picioare din toata lumea.

Mii de elevi care invata in cele mai periculoase cartiere din Bucuresti primesc ceasuri cu buton de panica, pentru caz de pericol

De la toamna, elevii de gimnaziu din sectroul 5 al Capitalei vor putea fi monitorizati de parinti cu ajutorul unui ceas inteligent. Gadgetul, care va fi distribuit gratuit in scoli, va avea un buton de panica, .

Petrolistii lauda propunerea de eliminare a plafonului de pret la gaze: Masurile din OUG 114 au dus la o crestere artificiala a pretului

Abrogarea prevederii din Ordonanta 114 care a instituit un plafon pentru pretul la gaze este benefica si necesara, deoarece masurile din ordonanta au dus la o crestere artificiala a pretului si au afectat viabilitatea proiectelor de explorare, sustine Asociatia Romana a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera ROPEPCA).

De ce mareste Ministerul Educatiei taxele pentru echivalarea studiilor in strainatate Daniel Breaz: Sunt cele mai mici taxe din Europa

Ministerul Educatiei vrea sa mareasca taxele pentru echivalarea studiilor in strainatate, arata un proiect pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Educatiei. Daca in prezent taxa pentru recunoasterea sau echivalarea studiilor preuniversitare si universitare este de 50 de lei, dupa aprobarea proiectului aceasta taxa va fi de 100 de lei. De asemenea, se va mari si costul vizarii actelor de la 20 de lei cat e in prezent la 50 de lei.

Decizie SOC a unei importante banci din Romania: DUBLEAZA unele comisioane!

Una dintre cele mai cunoscute banci din Romania a decis sa dubleze unele comisioane. Mai mult decat atat, banca nu mai are in oferta posibilitatea de a deschide conturi decat in doar 4 valute.

Camera Deputatilor: Comisia de buget a amanat pentru saptamana viitoare rapotul pe OUG 114

Comisia pentru buget a Camerei Deputatilor a amanat, marti, raportul preliminar pe OUG 1142018. Au fost dezbatute prevederi din ordonanta, insa o alta sedinta a fost anuntata pentru saptamana viitoare, potrivit Mediafax. Deputatii din comisie au aprobat amanarea raportului pe OUG 1142018 cu 11 voturi pentru si noua impotriva. Ministrul Muncii, Marius-Constantin Budai, a declarat ca a avut discutii cu patronatele si sindicatele din domeniul constructiilor. A prezentat o prevedere inexistenta inca, in cadrul Monitorului Oficial, anume prevederea majorarii indemnizatiei sociale, de la 640 la 704 lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )