Libnet.ro
UNICEF

07:15

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Pierdere de 0,61 milioane de lei pentru iHunt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Pierdere de 0,61 milioane de lei pentru iHunt

Translatia spre brandul propriu si extinderea pe segmentul B2B offline a afectat rezultatele companiei, se arata in raportul iHunt iHunt Technology HUNT), ultima companie listata pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB), a raportat pentru primele sase luni ale anului curent o pierdere de 0,61 milioane de lei, fata de un profit de 0,12 milioane de lei pentru prima jumatate a lui 2018, se arata in raportul emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB) la finele saptamanii trecute. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI: Bittnet Systems - pierdere la nivel de grup de 5 milioane de lei

Bittnet Systems BNET) a inregistrat o pierdere neta la nivel consolidat de 4,99 milioane de lei in primele sase luni ale acestui an, in comparatie cu un profit net de 0,4 milioane de lei in perioada similara a anului anterior, in conditiile unei pierderi din exploatare de 4,11 milioane de lei venita pe fondul cresterii tuturor categoriilor de cheltuieli in special cele ale Dendrio) intr-o dinamica mai avansata fata de venituri, reiese din raportul semestrial al emitentului, transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Peste 3500 de masini ecologice s-au vandut in Romania in primele sapte luni

Romanii au cumparat 3. 541 de autoturisme ecologice in primele sapte luni ale anului 2019, reiese di.

Deficitul bugetar al Republicii Moldova in primele sapte luni a fost de peste 2 miliarde de lei

Veniturile la bugetul de stat au crescut cu 6,3% in primele sapte luni ale anului fata de aceeasi perioada a lui 2018, iar cheltuielile s-au majorat cu 15,4%. Astfel, deficitul bugetar inregistrat in perioada mentionata a fost de2 398,9milioane de lei, transmite IPN.

IN PRIMELE 7 LUNI: Numarul firmelor cu capital strain a crescut cu 0,3%

Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate a crescut, in primele sapte luni din 2019, cu 0,3%, comparativ cu perioada similara a anului anterior, la 3. 348 de unitati, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

Indicele ROBOR la sase luni a scazut la cel mai mic nivel din iunie 2018. La cat a ajuns

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,05%. Indicele ROBOR la sase luni a coborat la 3,13%, cel mai scazut nivel.

IN URMA INTEGRARII ACTIVELOR PRELUATE DE LA OLTCHIM Afacerile Chimcomplex cresc de aproape cinci ori, in primul semestru

Cheltuieli financiare de 63,06 milioane de lei, cu mult peste cele de la jumatatea anului trecut, ca urmare a cresterii cheltuielilor cu dobanzile si a cursului de schimb leueuro, aferente creditelor contractate pentru achizitionarea activelor de la Oltchim Chimcomplex Borzesti CHOB), companie controlata de omul de afaceri Stefan Vuza, a raportat pentru primele sase luni ale anului curent o cifra de afaceri de aproape 706,75 milioane de lei, de 4,8 ori mai mare decat cea de la jumatatea anului trecut, crestere aparuta in conditiile in care, situatiile financiare publicate de emitent pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB) la finele saptamanii trecute reflecta si activele preluate anul trecut de la Oltchim. Veniturile din exploatare s-au ridicat la 709,1 milioane de lei, de 4,5 ori mai mari decat cele de la jumatatea anului trecut, in timp ce cheltuielile din exploatare au fost de 648,59 milioane de lei, de 4,8 ori mai ridicate decat cele prinse in situatiile financiare la data de 30 iunie 2018.

Numarul de firme dizolvate a scazut in primele 7 luni din 2019

Numarul de firme dizolvate a scazut in primele sapte luni din 2019 cu 6,92%, comparativ cu aceeasi p.

Numarul de firme dizolvate a scazut in primele 7 luni din 2019 cu 6,92%

Numarul de firme dizolvate a scazut in primele sapte luni din 2019 cu 6,92%, comparativ cu aceeasi p.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )