Libnet.ro
UNICEF

15:45

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Impact - profit in scadere cu 28%, fata de cel de la finele lui septembrie 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Impact - profit in scadere cu 28%, fata de cel de la finele lui septembrie 2019

Venituri din vanzarea locuintelor in crestere cu 35% * Costuri financiare de 10,6 milioane de lei, cu mult peste cele 4,3 milioane de lei din primele trei trimestre ale anului trecut Impact Developer and Contractor IMP) a raportat, dupa primele noua luni ale anului curent, un profit net de aproape 13,28 milioane de lei, in scadere cu 28% fata de cel din primele trei trimestre ale lui 2019, in contextul cresterii substantiale a costurile financiare, reiese din raportul dezvoltatorului imobiliare publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

SUB INFLUENTA CRIZEI GENERATE DE COVID-19 Vrancart - profit in scadere cu 34%, in primele noua luni ale anului

Vrancart Adjud VNC) a raportat, pentru primele trei trimestre ale anului, un profit net de 10,09 milioane de lei, in scadere cu 34,6% fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut, se arata in raportul producatorului de hartie, carton si ambalaje publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Veniturile Purcari au inregistrat o crestere de 5%

Purcari Wineries Plc Grupul), una din cramele de frunte din Europa Centrala si de Est, a anuntat astazi rezultatele financiare pentru 9 luni 2020.

Productia de automobile in Romania a scazut cu aproape 13% in primele zece luni ale anului

Pandemia de COVID-19 si-a lasat amprenta asupra industriei constructoare de masini din tara noastra. Productia de automobile in Romania a scazut cu aproape 13% in primele zece luni ale anului, comparativ.

Peste 101 de milioane de tigarete de contrabanda capturate in primele 10 luni ale anului 2020

In primele zece luni ale lui 2020 autoritatile romane au capturat peste 101 de milioane de tigarete de contrabanda, conform datelor centralizate pe www. stopcontrabanda. ro.

Constructiile au crescut cu peste 17%, in primele noua luni

Lucrarile in constructii au crescut cu 17,6%, in primele noua luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2019, aporturi importante fiind consemnate in cazul reparatiilor capitale, respectiv la constructiile ingineresti, arata datele publicate, luni, de Institutul National de Statistica INS), citate de Agerpres.

INS: Cifra de afaceri din comertul cu ridicata a crescut in primele noua luni, ca serie bruta, cu 3,5%

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), in termeni nominali, a crescut in primele noua luni, fata de perioada similara din 2019, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 3,5%, respectiv cu 2,5%, a anuntat luni Institutul National de Statistica INS), transmite News. ro.

Lovitura uriasa pentru Rompetrol. Ce se intampla cu gigantul de pe piata petroliera

Lovitura pentru Rompetrol: compania a anuntat pentru primele noua luni ale anului o pierdere neta de peste 156 de milioane de dolari. Cererea de piata s-a contractat in contextul generat de pandemie. Rompetrol Rafinare a anuntat pentru primele noua luni ale anului o pierdere neta de peste 156 de milioane de dolari Compania Rompetrol Rafinare .

Drumul pe calea revenirii economice va fi lung si anevoios

Dinamica trimestriala a PIB a fost de +5,6% in trimestrul al treilea, circa 50% din ritmul de crestere din UE * Economia a scazut cu 5,1% pe seria bruta si cu 4,6% pe seria ajustata, dupa primele noua luni ale anului Economia inca mai are mult de recuperat pana la nivelul pre-pandemie, arata datele privind evolutia produsului intern brut PIB) pentru trimestrul al treilea publicate vineri de Institutul National de Statistica INS).

Dupa ce romanii s-au ingramadit sa cumpere online, depozitele s-au inmultit ca ciupercile pe langa Bucuresti in timpul pandemiei

Dezvoltarea accelerata a comertului online dar si pozitionarea Bucurestiului drept hub logistic regional sunt atuurile care au dus la un boom al pietei spatiilor logistice. in primele noua luni ale anului, volumul tranzactionat a fost in crestere cu.

Zentiva a inregistrat un profit in scadere cu 10%

Producatorul de medicamente Zentiva a raportat in primele noua luni un profit net de 53,48 milioane .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )