Libnet.ro
UNICEF

09:15

THR-Marea Neagra va distribui dividende de 10,37 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
THR-Marea Neagra va distribui dividende de 10,37 milioane lei

Randament brut de 13,7% Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra EFO), societate controlata de SIF Transilvania SIF3), va distribuie dividende de 10,37 milioane de lei, din suma inregistrata in contul alte rezerve, aflata in sold la finele anului trecut, in urma votului de ieri a actionarilor companiei in acest sens, se arata in raportul societatii turistice remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare spital din Baragan va fi modernizat. Cum va arata cladirea in care se vor investi 86,2 milioane lei

Contractul pentru construirea unui nou corp cu cinci etaje in incinta Spitalului Judetean de Urgenta din Calarasi a fost semnat recent, iar investitia se ridica la 86,2 milioane de lei.

VIDEO Marfa contrafacuta in valoare de 6 milioane de lei, depistata in depozitele unui agent economic

Ofiterii Directiei investigatii Nord a INI in comun cu procurorii din Balti au efectuat mai multe perchezitii la magazinele si depozitele unui agent economic, amplasate in municipiul Chisinau si Balti. in rezultat, au fost depistate si ridicate marfuri de larg consum in asortiment, utilizand marci comerciale in lipsa permisiunii titularilor de drepturi, in cantitate de 27. 734 unitati. Marfa ridicata a fost evaluata la peste 6 milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )