Libnet.ro
UNICEF

15:30

Una din doua firme mici din Romania traieste din banii actionarilor Circa jumatate din firme au prelungit termenele de plata a facturilor, ca sa nu ramana fara cash (sondaj)

Hotnews Hotnews,
 Una din doua firme mici din Romania traieste din banii actionarilor Circa jumatate din firme au prelungit termenele de plata a facturilor, ca sa nu ramana fara cash (sondaj)

Peste jumatate din firmele mici iau in calcul un comision de pana la 3% din valoarea facturii ca sa isi incaseze banii la timp, arata un sondaj realizat in randul antreprenorilor la comanda Omnicredit, o platforma fintech de microfinantare din Romania. O parte semnificativa dintre antreprenorii romani si-au acoperit nevoile de finantare recurgand la fondurile proprii si doar 11% au facut reduceri de personal, mai arata datele sondajului. insa majoritatea este reprezentata de cei 46% care si-au pus imaginatia la treaba si au aplicat diverse solutii pentru a-si asigura fluxul vital de numerar, de regula in diferite combinatii de masuri. Cel mai adesea, a fost vorba de prelungirea termenelor de plata catre terti, masura dublata adesea de reducerea cheltuielilor de personal, ori de apelul la sprijin financiar din partea familiei sau a prietenilor. continuă pe Hotnews

STUDIU Pandemia gripeaza economia. Febra facturilor incasate cu intarziere le da fiori antreprenorilor

Una din doua firme mici din Romania traieste in aceasta perioada din banii actionarilor si aproape jumatate au prelungit termenele de plata a facturilor catre furnizori, in incercarea de a nu ramane fara cash.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )