Libnet.ro
UNICEF

05:30

Utilizatorii Revolut pot sa cumpere si sa vanda aur direct din aplicatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Utilizatorii Revolut pot sa cumpere si sa vanda aur direct din aplicatie

Utilizatorii Revolut care detin conturi Metal sau Premium pot sa cumpere si sa vanda aur direct din aplicatie, a anuntat compania, intr-un comunicat de presa. Acesta subliniaza ca aurul va fi disponibil in aplicatia Revolut, in sectiunea Bunuri din Tabloul de bord. Utilizatorii pot cumpara si tranzactiona aur in baza datelor de performanta a pietei pe care Revolut le obtine de la partenerul sau de incredere in furnizarea serviciilor ce implica aurul. Orice expunere la aur detinuta de utilizatori se bazeaza pe aur real, fizic, pastrat in siguranta de partenerul nostru de incredere, explica documentul citat. Conform acestuia, expunerea la aur poate fi transferata de la un utilizator Revolut la altul, prin intermediul aplicatiei Revolut, sau poate fi convertita instantaneu in criptomonede sau in bani, pentru efectuarea de plati. Revolut ofera o functionalitate de schimb automat, prin care utilizatorii pot stabili un anumit pret la care doresc sa tranzactioneze aurul, fintech-ul urmand sa finalizeze tranzactia atunci cand pretul pietei atinge pretul stabilit. continuă pe Ziarul Bursa

Utilizatorii Revolut pot sa cumpere si sa vanda aur direct din aplicatie

Platforma financiara globala Revolut a anuntat astazi printr-un comunicat remis Redactiei, ca utilizatorii care detin conturi Metal sau Premium pot acum sa cumpere si sa vanda aur direct din aplicatia Revolut.

Utilizatorii Revolut pot sa cumpere si sa vanda aur din aplicatie

Utilizatorii Revolut Premium si Metal pot cumpara aur direct din aplicatia Revolut, achizitiile avand la baza aur real, fizic, pastrat in siguranta sporita de un partener de incredere din domeniu.

Revolut te lasa de acum sa cumperi aur, direct din aplicatie

Revolut vine cu o noua optiune pentru aplicatie si vei avea posibilitatea de acum inainte sa cumperi aur direct de pe platforma. Fintech-ul vrea sa-ti dea cat mai multe optiuni in cadrul.

Revolut lanseaza tranzactionarea de aur in aplicatie

Platforma financiara Revolut a anuntat astazi ca utilizatorii care detin conturi Metal sau Premium pot acum sa cumpere si sa vanda aur direct din aplicatie. Iata cum functioneaza noul serviciu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2361 seconds )