Libnet.ro
UNICEF

15:01

10 milioane Euro: Noi credite pentru firmele romnesti conduse de femei

Hotnews Hotnews,
 10 milioane Euro: Noi credite pentru firmele romnesti conduse de femei

Firmele mici si mijlocii si start-upurile romanesti detinute de femei vor putea obtine noi credite de la o banca din Romania, in urma unui acord de imprumut semnat cu Banca Europeana de Investitii BEI). continuă pe Hotnews

CA SA FINANTEZE FIRMELE DE LA NOI Garanti Bank Romania a imprumutat 22,3 milioane euro de la BEI

Garanti Bank Romania a contractat un imprumut in valoare de 22,3 milioane euro de la Banca Europeana de Investitii BEI), pentru a finanta firmele din Romania, anunta un comunicat de presa. Din valoarea imprumutului, 5 milioane de euro sunt alocate femeilor antreprenoare, suma care va fi suplimentata cu 5 milioane de euro din partea Garanti Bank.

Daimler investeste 500 milioane euro in camioane autonome

Grupul auto german Daimler va investi in urmatorii ani 500 de milioane euro 573 de milioane de dolari) pentru a dezvolta camioane autonome, transmite Reuters.

AUTORITATI DE REGLEMENTARE: UE - noi reguli pentru riscurile consumatorilor de riscurile criptomonedelor

Uniunea Europeana ar putea avea nevoie de noi reguli pentru protejarea consumatorilor de riscurile provocate de criptomonede.

AUTORITATI DE REGLEMENTARE: UE are nevoie de noi reguli pentru protejarea consumatorului

Uniunea Europeana ar putea avea nevoie de noi reguli pentru protejarea consumatorilor de riscurile provocate de criptomonede.

Previziuni 2019: Anul nou vine cu noi provocari pentru jucatorii din piata farmaceutica din Romania

Anul 2019 vine cu noi provocari pentru jucatorii din piata farmaceutica din Romania. De la inceputul anului se fac schimbari referitor la preturile la medicamentele din Canamed, producatorii de medicamente asteapta o decizie privind modificarea taxei.

PENTRU ABUZ DE POZITIE DOMINANTA Consiliul Concurentei amendeaza Orange Romania cu 14 milioane euro

Consiliul Concurentei a sanc-tionat Orange Romania SA cu amenda in valoare de 64,9 milioane lei, aproximativ 14 milioane euro, pentru abuz de pozitie dominanta, potrivit unui comunicat transmis redactiei.

Zborurile intarziate au afectat mai mult de 10 milioane de pasageri in 2018, inclusiv din Romania. Ce despagubiri se pot obtine

Anul 2018 a fost unul al recordurilor in ceea ce priveste intarzierile zborurilor. La nivel global, in 2018, s-a inregistrat un record: mai mult de 10 milioane de pasageri au avut parte de zboruri intarziate, anulate si supra rezervate. Recordul este valabil si pentru Romania, numarul acestor pasageri fiind de 83.

Tabloul pentru care Guvernul Ungariei a platit 9,4 milioane de euro. Opera de arta are 32 de metri patrati si este considerata esentiala pentru cultura maghiara

Guvernul Ungariei a platit 3 miliarde de forinti, adica aproximativ 9,4 milioane de euro, pentru a achizitiona un tablou semnat de pictorul maghiar Munkacsy Mihaly, transmite agentia de presa MTI.

Instant Factoring a finantat facturi in valoare de 2,7 milioane de euro in 2018: ce planuri are pentru 2019

Instant Factoring, FinTech-ul romanesc activ pe piata locala din aprilie 2018, a incheiat anul cu un volum de peste 1. 500 de finantari acordate, la o valoare totala de 2,7 milioane euro. Valoarea medie de finantare a unei facturi a fost de 10. 000 de.

Investitie de 6 milioane de euro la compania miniera Cupru Min Abrud. Licitatie internationala pentru achizitionarea a doua linii de flotatie

Cupru Min SA Abrud, titularul licentei de exploatare a celui mai mare zacamant de cupru din Romania, organizeaza o licitatie internationala pentru achizitionarea a doua linii de flotatie, fiecare cu capacitatea de 315 de tone.

ştiri din Economie

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2169 seconds )