Libnet.ro
UNICEF

19:00

Care sunt firmele de groaza, conform angajatilor din Romania. O companie de stat, in top 3

Adevărul Adevărul,
Care sunt firmele de groaza, conform angajatilor din Romania. O companie de stat, in top 3

Angajatii din Romania au evaluat companiile unde lucreaza si au stabilit care sunt cel mai putin doriti angajatori, in top 3 firme de groaza aflandu-se si o companie de stat. continuă pe Adevărul

Dacia si Epoca de Aur: Care sunt cele mai frumoase masini preferate de romani! (FOTO)

Masinile marca Dacia, de pe vremea regimului comunist din Romania, sunt unele care starnesc numeroase amintiri, chiar daca au fost si multe critici la adresa lor, potrivit PlayTech. De la Dacia la Trabant,.

Discutii ntre Viorica Dancila si Corina Cretu pe tema construirii spitalelor regionale: Guvernul sustine ca au identificat solutii de finantare, nsa nu precizeaza si care sunt acestea

Premierul Viorica Dancila a avut luni o intrevedere cu Corina Cretu, comisarul european pentru politici regionale, un subiect de discutie fiind construirea a trei spitale regionale. Cei doi oficiali au discutat despre posibilitatile de finantare existente si au identificat solutii de realizare a acestor spitale, arata Guvernul printr-un comunicat de presa, fara a preciza, insa, si care sunt solutiile identificate. Comisarul european a declarat inainte de aceasta intalnire ca vrea clarificari in urma declaratiilor ca realizarea proiectelor ar trebui sa se faca in parteneriat public privat in loc de fonduri europene. Saptamana trecuta, Corina Cretu s-a declarat joi mahnita de disputele din Romania privind proiectele celor trei spitale, dupa ce Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a pus la indoiala viabilitatea acestor obiective de investitii din fonduri UE.

Sunt ingrijorat de modificarile aduse legilor justitiei din Romania

Alexander Stubb, candidat in cursa interna din Partidul Popularilor Europeni pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, s-a aratat astazi destul de ingrijorat cu privire la incercarile de modificare a legislatiei Justitiei din Romania.

Business report: Austriecii introduc trenuri directe din Viena catre doua orase din Romnia. Care sunt acestea; Cnd adoptam euro: scenariile necesare de crestere, n forma simplificata; Cti bani ncaseaza vloggerii care fac recomandari de servicii sau produ

Ce salarii au angajatii Metrorex. Liderul sindical: La Bruxelles, salariul este de 7 ori mai mult. Negocierile dintre administratia Metrorex si Unitatea Sindicatului Liber din Metrou vor continua. Sistemul public de pensii din Romania va intampina o prima mare problema in perioada 2027-2031, cand incep sa se pensioneze decreteii. Problema se va accentua spre anul.

Conditii inumane la un spital din Craiova. Gandaci, mizerie, paturi vechi in saloanele in care sunt tratati copiii

Conditiile de la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova sunt dezastruoase si tot mai multi parinti sunt revoltati de locul in care sunt internati si tratati copiii lor. Un barbat a postat pe o.

Discutii ntre Viorica Dancila si Corina Cretu pe tema construirii spitalelor regionale: Guvernul sustine ca au fost identificate solutii de finantare, nsa nu precizeaza si care sunt acestea

Premierul Viorica Dancila a avut luni o intrevedere cu Corina Cretu, comisarul european pentru politici regionale, un subiect de discutie fiind construirea a trei spitale regionale. Cei doi oficiali au discutat despre posibilitatile de finantare existente si au identificat solutii de realizare a acestor spitale, arata Guvernul printr-un comunicat de presa, fara a preciza, insa, si care sunt solutiile identificate.

Anvelope de iarna testate recent de ADAC. Iata care sunt cele mai bune pneuri de iarna in 2018

ADAC Automobil Clubul German) ne spune care sunt cele mai bune anvelope de iarna in urma testelor pe zapada, gheata, carosabil umed, dar si cum s-au comportat la acvaplanare, durabilitate si stabilitate. In cele mai recente teste, la dimensiunea.

Alerta cu BOMBA intr-un tren din ROMANIA! Autoritatile intervin in forta! DETALII DE ULTIMA ORA

Panica pentru pasagerii unui tren din Romania! Un apel la 112 a anutat ca in trenul ce leaga Iasi de Timisoara s-ar afla un dispozitiv explozibil. Trenul a fost oprit in localitatea Vama iar autoritatile.

Ciolos: Avem nevoie de oameni noi in politica din Romania

Fostul premier Dacian Ciolos, presedinte fondator al Miscarii Romania impreuna, a afirmat astazi ca este nevoie de oameni noi in politica din Romania si in cea europeana, precizand ca in Parlamentul European trebuie sa fie trimisi politicieni romani maturi, cu experienta.

PitechPlus finalizeaza prima achizitie pe piata din Romania

Compania clujeana de software PitechPlus a anuntat, astazi, ca a finalizat achizitia companiei MindMagnet, unul dintre principalii furnizori de solutii Magento din Romania, prin preluarea ultimului pachet de 49% din actiuni, in contextul in care vizeaza extinderea cu 20% a afacerilor in acest an.

ştiri din Economie

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )