Libnet.ro
UNICEF

20:00

Firmele se pot racorda gratuit la reteaua electrica

Adevărul Adevărul,
Firmele se pot racorda gratuit la reteaua electrica

Firmele din Romania se vor putea racorda gratuit la retelele electrice, a decis Autoritatea de Reglementare, dupa ce recent institutia a decis ca si racordarea la gaze va fi gratuita, atat pentru firme, cat si pentru persoane fizice. Si in acest caz, costurile vor fi suportate de firma de distributie, care le va introduce in facturi si, deci, vor fi suportate de toti consumatorii. continuă pe Adevărul

Cum pot lua elevii si prescolarii caculatoare gratuit. Noul program din Romania

Noul program din Romania care le vine in ajutor invataceilor, dar si altor institutii. Asociatia Ateliere Fara Frontiere a lansat un nou program cu ajutorul carora unitatile de invatamant pot sa profite acum pentru a beneficia de zeci de calculatoarele. Totul gratuit! Dam Click pe Romania 2020: Elevii si prescolarii, calculatoare gratuit cu ajutorul noului .

Cea mai ieftina masina electrica din Romania e chiar la eMAG, iar pretul e uimitor

Cat asteptam Dacia electrica, promisa ca fiind cea mai ieftina din categoria sa, pe eMAG e deja una foarte ieftina. Ce poti face cu ea? Ei bine, te poti plimba. Are o autonomie decenta si.

Scoala online din Romania, pentru copiii fara curent electric: argumentul Monicai Anisie care te va soca

Intr-un set de declaratii care au devenit virale, Monica Anisie a dat dovada de o ignoranta crasa fata de copiii din Romania care nu au acces la energie electrica. La fel cum un numar.

Orasul din Romania unde trenul a trecut zeci de ani prin cimitir. Cum a fost posibil asa ceva

Cimitirul este locul in care locatarii nu ar trebui deranjati niciodata, insa la noi in tara totul este posibil. Astfel, intr-o localitate din Romania, zeci de ani, prin cimitir a trecut zi de zi trenurile, unul dintre ele fiind chiar un accelerat. Abia din 2012 linia ferata a fost desfintata, iar mortii din cimitir si-au .

Zonele de Rai din Romania. Locuri de vizitat pentru un city break de vis la tine in tara

Nu stiti nimic despre Romania dincolo de Dracula si de dragostea nationala pentru sarmale? Daca nu stiati inca, va spunem noi, Romania este intr-adevar un colt de rai, incredibila, cu peisaje de basm. Zonele de Rai din Romania Romania, din punct de vedere turistic, este o tara puternica, misterioasa, si plina de contraste. Romania este .

Raed Arafat, despre bilantul alarmant din Romania. 255 de localitati au rata de incidenta peste 3 la mia de locuitori: De aici vine presiunea

Faptul ca situatia in spitale este una disperata nu mai este o noutate. Ceea ce nu stiam este, insa, numarul ingrijorator al localitatilor care depasesc rata de incidenta critica, de peste 3 cazuri la mia de locuitori. in cursul serii de ieri, Raed Arafat a prezentat oficial bilantul COVID-19 din Romania, iar din pacate, cifrele .

Singurul judet din Romania care tine pandemia sub control: Am luat masuri si am verificat foarte serios

Un judet din Romania a avut ieri 0,67 incidenta cumulata la nivel judetean in ultimele 14 zile, raportate la 1,000 de locuitori, fiind cea mai mica din tara. Pe de alta parte Capitala a acut coeficientul infectarilor de 3,19, peste pragul critic. Singurul judet din tara care tine pandemia sub control Dorita cetatenilor care au .

Artista din Romania, depistata cu Covid-19. Are nevoie disperata de ajutor pentru a trai

O interpreta de muzica populara de la noi le-a dat o veste trista fanilor sai. Aceasta a fost testata positiv cu coronavirus. Din pacate, starea in care se afla i-a socat pe cei mai multi. Cantareata are nevoie disperata de ajutor pentru a trai. O cantareata din Romania, infectata cu COVID-19. Striga disperat de ajutor .

INFOGRAFIC Topul dezvoltatorilor de jocuri din Romania. Anul trecut industria locala a inregistrat vanzari de peste 200 milioane dolari

Pentru prima oara in istoria industriei de game development din Romania, cifra de afaceri inregistrata de cele peste 100 de studiouri ce activeaza local a depasit 200 milioane de dolari, conform studiului anual al Asociatiei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania, in crestere cu 14,65% fata de 2018. Peste jumatate dintre studiourile romanesti se afla in Bucuresti.

Rasturnare de situatie: unde raman deschise cresele si afterschool-urile din Romania

In cadrul unei sedinte speciala convocata luni seara la ora 19:00, Comitetul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a luat decizia de a schimba situatia anuntata anterior a creselor si universitatilor. Unde raman deschise cresele si afterschool-urile in Romania Asadar, cresele si afterschool-urile vor ramane deschise. insa pentru universitati, se va lua o decizie miercuri, 21 .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )