Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ludovic Orban anunta scheme de ajutor de stat pentru HoReCa si pentru zona culturala privata

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban anunta scheme de ajutor de stat pentru HoReCa si pentru zona culturala privata

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica seara, la B1 TV, ca Guvernul va introduce o forma de ajutor de stat pentru firmele din HoReCa, compensand 20% din pierderea cifrei de afaceri raportat la 2019, dar a precizat ca este necesara aprobarea Comisiei Europene in acest caz. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban anunta scheme de ajutor de stat pentru HoReCa si pentru zona culturala privata

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica seara, la B1 TV, ca Guvernul va introduce o forma de ajutor de stat pentru firmele din HoReCa, compensand 20% din pierderea cifrei de afaceri raportat la 2019, dar a precizat ca este necesara aprobarea Comisiei Europene in acest caz. Orban a mai anuntat si ajutoare de stat pentru zona culturala privata, subliniind ca in acest caz schema de ajutor este mai greu de realizat, dat fiind ca persoanele care activeaza in acest domeniu activeaza sub diferite forme, potrivit News.

Ludovic Orban anunta ca se va reveni la declaratia pe propria raspundere pentru circulatia pe timp de noapte

Premierul Ludovic Orban a declarat,ieri, ca se va reveni la declaratia pe propria raspundere pentru circulatia pe timpul noptii, anuntand ca aceasta declaratie ar putea fi acceptata si in varianta online.

Ludovic Orban anunta data aplicarii noilor restrictii. E un fel de carantina. Ca liberal, ma doare inima...

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi seara, de cand se vor aplica noile restrictii anti-pandemie si ce anume justifica adoptarea acestora.

Ludovic Orban: Suntem singura tara care a crescut investitiile publice in vreme de criza economica Pentru HoReCa, vom introduce o forma de ajutor de stat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca Romania e singura tara care a crescut investitiile publice in vreme de criza economica. Acesta precizat ca firmele romanesti au avut mai putin.

Ludovic Orban, lovitura dura pentru milioane de romani. Ce piete se vor inchide si pentru cat timp: Acolo parca e o zona Zoster

Explozia cazurilor de COVID-19 a devenit din ce in ce mai sufocanta, iar autoritatile adopta masuri de restrictie dure in incercarea de a stopa raspandirea noului coronavirus. in cursul serii de ieri, premierul Ludovic Orban a transmis noile restrictii care vor fi introduse de saptamana viitoare. Printre acestea se numara inchiderea anumitor piete in toata .

LUDOVIC ORBAN: Avem un spital privat cu care am discutat si care este pregatit sa deschida spitalul cu 30 de paturi de Terapie Intensiva

Premierul Ludovic Orban afirma ca un spital privat s-a aratat dispus sa puna la dispozitie 30 de paturi de Terapie Intensiva pentru bolnavii cu COVID-19, insa reprezentantii unitatii sanitare au cerut autoritatilor sa asigure personal medical pentru ingrijirea bolnavilor, transmite News. ro.

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

LUDOVIC ORBAN: Noile restrictii privind combaterea raspandirii pandemiei vor fi aplicate de luni

Premierul Ludovic Orban a declarat ca masurile suplimentare pentru controlul pandemiei de COVID-19, anuntate de presedintele Klaus Iohannis in deschiderea sedintei de Guvern, vor fi aplicate de luni.

Ludovic Orban, discutii cu Nicusor Dan si alti primari pentru organizarea de piete volante: E o prostie acuzatia ca am avea ceva cu producatorii autohtoni (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, sambata, mai multe discutii cu primari si alti responsabili din teritoriu in vederea sprijinirii producatorilor autohtoni. Totul in contextul in care Guvernul a anuntat noi.

Ludovic Orban: Primariile pot sa organizeze piete volante pentru a permite desfacerea produselor de catre producatorii agricoli Foarte multe terase, prin tot felul de amenajari, s-au transformat practic in spatii inchise

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat, vineri, ca vor fi suspendate pietele aflate in spatiu inchis, insa primariile pot organiza piete volante, dar pentru producatori, nu pentru cei care nu au muncit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )