Libnet.ro
UNICEF

21:15

Modificari pentru firmele care vor sa ia ajutor de stat. Ce investitie vor trebui sa faca

Adevărul Adevărul,
Modificari pentru firmele care vor sa ia ajutor de stat. Ce investitie vor trebui sa faca

Firmele care vor sa ia bani prin schema de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor cu impact major in economie vor avea conditii mai blande. continuă pe Adevărul

Credit cu dobanda preferentiala pentru clientii care vor autoturisme hibrid si electrice

BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucuresti, cea mai noua banca din tara noastra, a lansat, prin marca sa comerciala Cetelem, creditul cu dobanda preferentiala pentru clientii bancii care vor sa cumpere autoturisme hibrid si electrice. Banca a anuntat si ca extinde parteneriatul cu importatorul auto Hyundai, finantand achizitionarea modelelor Ioniq si Kona Electric.

Faze tari:Anna este antrenoare de yoga pentru perversii care vor bataita n stil sado-maso; I-a furat iubitei cardul si i-a platit amantei o vacanta la Paris. Cum s-a razbunat aceasta; Valiza mea, parodie muzicala marca Starea Natiei n care Dragnea deplng

Hacker la 14 ani. Adolescent anchetat pentru ca a spart contul de Facebook al unui prieten. Un adolescent de 14 ani din Valcea este anchetat de. Fotografiile unui episod istoric pe care Romania a vrut sa-l uite. 20 de imagini interzise in comunism si recuperate miraculos. Soldati romani zambesc de pe.

Liviu Dragnea anunta noi transferuri de parlamentari: Sunt multi care vor sa vina la PSD si eu sunt de acord cu asta (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat joi ca sunt multi parlamentari care vor sa treaca la PSD. Liderul social-democrat a precizat ca el este de acord cu acest lucru, dar asta.

Schimbare IMPORTANTA pentru romanii care stau la casa! Legea care ii LOVESTE in plin - E OBLIGATORIE!

Schimbari majore pentru romanii care stau la casa. Parlamentarii vor sa adopte un proiect de lege care ii va obliga sa se racordeze la la serviciul public de canalizare. in caz contrar, amenzile se ridica.

Florin Iordache: Eu cred ca legislatia din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest moment

Presedintele Comisiei speciale pentru elaborarea legilor Justitiei, Florin Iordache, a declarat miercuri ca legislatia in domeniul Justitiei din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest.

Firmele romnesti vor putea angaja mai usor muncitori straini: Salariul obligatoriu redus de la mediu la minim

Angajatorii nu vor mai avea obligatia de a plati lucratorii straini cel putin la nivelul salariului mediu brut pe tara, potrivit unei noi legi adoptate in Parlament. Plata obligatoriea a salariatilor extracomunitari a fost redusa la salariul minim.

Schimbare MAJORA a Legii darii in plata! Daniel Zamfir detoneaza BOMBA pentru romanii care au credite luate cu Prima Casa

Senatorul Daniel Catalin Zamfir, initiatorul Legii darii in plata, propune modificari majore la doi de la intrarea in vigoare a actului normativ. in acesti doi ani, aproximativ de 8. 000 de romani au trimis.

Consiliul Concurentei: Persoanele care vor sa isi refinanteze creditele la alte banci intampina greutati! Ce solutie propune?

Neajunsurile constate de Consiliul Concurentei in urma unei anchete pe piata bancara de retail: refinantarea nu reprezinta o solutie viabila pentru clientii cu credite ipotecare, inca nu exista un site de comparare a ofertelor bancare, desi legislatia.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna de cosmar. Nimic nu le iese!

Luna noiembrie aduce doar probleme pentru trei semne zodiacale. Iata care sunt cei mai mari ghinonisti ai acestei perioade. HOROSCOP BERBEC - Vei avea o luna de cosmar. Nimic nu iti va merge bine iar.

Victor Ponta, dupa decizia CCR privind completurile de 5 judecatori: HAOSUL e produs in mod premeditat de catre INFRACTORI care vor sa scape linistiti cu BANII FURATI

Victor Ponta reactioneaza extrem de dur dupa decizia de miercuri a Curtii Constitutionale CCR), care a constatat existenta unui conflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema, referitor la formarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )