Libnet.ro
UNICEF

08:15

Romanii si firmele vor putea sponsoriza constructia de autostrazi

Adevărul Adevărul,
Romanii si firmele vor putea sponsoriza constructia de autostrazi

Toti romanii si firmele ar putea contribui, prin sponsorizari, la constructia de drumuri si autostrazi, se arata intr-un proiect de lege pentru constituirea si utilizarea unui Fond special de autostrazi. continuă pe Adevărul

Senatul a decis: Unii romani vor putea iesi la pensie mai repede

Mii de romani vor putea iesi mai repede la pensie, dupa ce Senatul a votat proiectul de lege care prevede reducerea varstei de pensionare, pentru cei care au lucrat in grupa a doua de munca. Cei care au lucrat.

Jandarmii vor putea interveni mai prompt in Pitesti in baza unui parteneiat ce va permite accesul IJJ la sistemul de supraveghere al Politiei Locale

Printr-un parteneriat ce urmeaza a fi parafat, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Arges va avea, in sfarsit, acces la sistemul de supraveghere video al Politiei Locale Pitesti. Dispeceratul Jandarmeriei va monitoriza, astfel, indeosebi zonele rau famate din oras pentru a putea interveni rapid in timpul unor scandaluri sau al altor situatii. Pana la materializarea demersului insa, astazi, iJJ va incheia un parteneriat cu transportatorul public.

Planul Juncker: 450 de studenti romani isi vor putea continua studiile de master in strainatate. Bani si pentru IMM-uri

Fondul European de Investitii FEI) a semnat patru acorduri de finantare in Romania, prin care tara va beneficia de peste 170 milioane de euro, care vor fi alocati catre IMM-uri si catre 450 de studenti care doresc sa continue studiile la master in strainatate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )