Libnet.ro
UNICEF

22:47

La ce scaderi se asteapta firmele germane din Romania din cauza crizei COVID

Hotnews Hotnews,
 La ce scaderi se asteapta firmele germane din Romania din cauza crizei COVID

Scaderi semnificative ale cifrei de afaceri si o redresare economica cel mai devreme in 2021- sunt rezultatele unui sondaj special realizat de AHK Romania in randul companiilor germane din Romania. Majoritatea firmelor se asteapta la o scadere a cifrei de afaceri intre 10% si 25%. continuă pe Hotnews

CE a aprobat schema de ajutor de stat pentru firmele mari din Romania

Schema de ajutoare de stat in valoare de 4 miliarde de lei aproximativ 800 milioane euro) care vor fi acordate de statul roman unor firme private din Romania a fost aprobata joi de Comisia Europeana.

Cati bani vor sa imprumute Finantele in anul 2020. Necesarul de finantare creste, din cauza crizei

Ministerul Finantelor a majorat cu 33 miliarde de lei suma pe care urmeaza sa o imprumute in acest an, pentru a finanta deficitul bugetar, in crestere din cauza crizei, si pentru a plati datoriile ajunse la scadenta.

Cozi kilometrice la iesirea din Romania spre Bulgaria: Timpul de asteptare este de 160 de minute

Noi blocaje s-au format la punctele de trecere a frontierei spre Bulgaria. TIR-urile care asteapta iesirea din Romania prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formeaza o coada de peste zece kilometri pe prima banda.

Cum poti sa slabesti rapid! Dieta secreta a vedetelor din Romania s-a aflat acum

Jojo a decis ca a venit timpul sa dea jos cateva kilograme, astfel ca a contactat-o pe prietena ei buna, Monica Anghel, iar acum urmeaza regimul ei alimentar. Vedeta a povestit cate mese mananca pe zi, dar si din ce sunt copmuse acestea. Cum sa slabesti rapid! Aceasta este dieta secreta a vedetelor din Romania .

Vedeta din Romania care a slabit 26 de kilograme! Avea probleme mari de sanatate

Varsta de 46 de ani a gasit-o in alta forma! O cunoscuta cantareata de muzica populara a slabit 26 de kilograme, trecand de la masura XL la haine la S-M. Motivul: problemele de sanatate isi spuneau cuvantul. De la XL, la S. Vedeta din Romania care a slabit 26 de kilograme Angela Rusu va implini .

Dana Budeanu le face praf pe vedetele din Romania. Ce a putut sa spuna despre Andra si Delia

In urma unor astfel de iesiri in public, Dana Budeanu a reusit sa-si atraga asupra sa din ce in ce mai multe critici si reactii publice de dezaprobare, dar diva merge inainte si, de fiecare data, reuseste sa socheze prin afirmatiile sale. Dana Budeanu le face praf pe vedetele din Romania intr-un nou verdict intr-unul .

Specialistii in sanatate avertizeaza. Fructe toxice in pietele din Romania. Cum le recunosti si ce afectiuni provoaca

Romanii sunt avertizati de pericolul pe care il pot intampina in piata atunci cand doresc sa cumpere fructe, inclusiv cirese. Potrivit specialistilor in sanatate, in aceasta perioada exista in piete cirese aduse din Turcia, tratate cu substante toxice pentru organism. Cirese tratate cu Imazalil si Thiabendazon Potrivit ultimelor informatii, pe pietele din Romania au fost .

Business report: Noi conditii de calatorie in Grecia. Cum suntem testati si cat stam in izolare. O mare firma de asigurari din Romania a intrat in faliment. Ce trebuie sa faca asiguratii. Important pentru soferi. Se schimba radical regulile RCA

O mare firma de asigurari din Romania a intrat in faliment. Ce trebuie sa faca asiguratii * Noi conditii de calatorie in Grecia. Cum suntem testati si cat stam in izolare * Important pentru soferi. Se schimba radical regulile RCA: decontare directa obligatorie, termene de plata stranse * Ludovic Orban: Nu renuntam sub nicio forma la cota unica * Vestea mult asteptata de pensionari. Citu a anuntat majorarea * Oamenii dau camera de hotel pe rulota. Avem multi clienti noi care nu au mai mers cu o autorulota niciodata * Taxa de 90% furnizorilor care nu transfera consumatorilor ieftinirea gazelor la producatori * Pilonul II si-a revenit din criza indusa de pandemie * Agalopol AmCham): Romania risca sa fie pusa de FTSE Russell pe lista de downgrade a pietei de capital in 2021.

Poluarea din Romania si taierile ilegale de copaci, subiect de penalizari din partea UE

Europenii sunt disperati sa micsoreze nivelul de poluare din Romania si sa opreasca defrisarile ilegale. Din pacate, autoritatile romane prefera sa plateasca amenzi decat sa se.

Averea facuta de partidele din Romania, pe timp de pandemie, iti creste tensiunea

In timp numarul somerilor din Romania a explodat in ultimele luni, marile si micile partide politice din tara noastra s-au imbogatit. Au dus-o mai bine ca anul trecut, dovedind, din nou,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )