Libnet.ro
UNICEF

01:05

Virgil Popescu: Pregatim un ajutor de 20% din cifra de afaceri pentru firmele din domeniul HoReCa

Adevărul Adevărul,
Virgil Popescu: Pregatim un ajutor de 20% din cifra de afaceri pentru firmele din domeniul HoReCa

Ajutorul de 20% din cifra de afaceri pregatit pentru sectorul HoReCa va fi, cel mai probabil, aprobat de Guvern initial printr-un memorandum, astfel incat sa fie notificata Comisia Europeana, a anuntat ministrul Economiei Virgil Popescu la un post de televiziune. continuă pe Adevărul

Virgil Popescu: Lucrampentrufinalizarea unei scheme de ajutor de stat de 20 % pentru HoReCa. Toate documentele vor putea fi depuse online

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a declarat miercuri seara, intr-on interventie telefonica in emisiunea Dosar de Politician de pe B1 TV, ca se apropie de finalizarea schemei de ajutor de stat pentru HoReCa.

Virgil Popescu: Ajutorul pentru HoReCa va fi acordat electronic, automatizat

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a explicat modul in care va fi aprobat ajutorul pentru industri.

Virgil Popescu: Vreau ca luna aceasta, pentru Masura 1 si Masura 2, banii sa ajunga in conturile antreprenorilor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat, miercuri seara, in emisiunea Dosar de Politician, casaptamana acesta urmeaza sa faca platile catre agentiile de IMM-uri, pentru Masura 1, astfel.

Virgil Popescu: Lucram la suplimentarea sumei granturilor pentru capital de lucru

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat ca vor fi suplimentate fondurilor ce sunt puse la dis.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Guvernul nu intentioneaza sa impuna un lockdown nici inainte de alegeri si nici dupa, nici in 2020 si nici in 2021

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, aflat in izolare dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a precizat intr-un mesaj publicat pe Facebook ca guvernul nu va impune o carantina generala dupa alegerile.

Anuntul facut de ministrul Economiei, aflat in izolare. Virgil Popescu, despre lockdown si alegeri

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, testat pozitiv cu COVID-19, da asigurari din izolare ca guvernul nu va impune lockdown dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie, asa cum se aude.

Orban: Vom introduce o forma de ajutor de stat pentru HoReCa. Se dau bani - 20% din pierderea pe cifra de afaceri

Premierul Ludovic Orban a anuntat, duminica seara, ca Guvernul va introduce forme de ajutor de stat pentru sectorul HoReCa si pentru zona culturala privata, transmite Agerpres.

La Timisoara, pacientii cu forme medii sunt externati, pentru a face loc cazurilor grave de COVID-19. Virgil Musta: la 20% din cazurile totale de infectie, 10% evolueaza sever si 4-5% decedeaza (VIDEO)

Medicii cauta solutii in tara ca sa le faca loc in spitale bolnavilor de Covid aflati in stare grava. La Timisoara, unde sase pacienti cu SARS-COV 2 au murit din cauza lipsei locurilor la Terapie Intensiva, situatia es.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )